Exklusive och smakfullt inredd vindsvåning på 4,5 rok med allt , till en schysst varmhyra med vatten

Jämshög, Olofström V - Bygatan
21 december
4/ Rum
130/ m2
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
10 490 kr
Månadshyra
21 december

Kostnader

Månadshyra
10490 kr

Beskrivning

En synnerligen fräsch och nyskicks byggd supertrevlig större lägenhet i en stabil kyrkby. 3 sovrum med ett
masterbedroom . Större walkin closet med hyllsystem och belysning . " wc rum / varav ett med tvättstuga och en med duschhörna INR , kakel och klinker med mörk grått golv med golvvärme , vita större vägg .
Handukstorkar och större kommod och spegel system . Nyaste kök med supa trevlig design i björk med spot infällda , sinnrikt upphöjd diskmaskin , vittra skåp och vinklat kök med matplats och rejält med fönster . Side by side . Ugn / separat micro . Hela lägenheten har en bredaste ek tilja med härligt strukturerad och ådrad yta med fasad not . Alla väggar är slätspacklade i vit super snygg finisch . entre med allt golv och hall i samma ektilja som övriga lägenhet . Större vinklat vardags rum som har tre rejäla ytor upp i ett stort rum : en matplats mot en slätt vägg och gavel ut mot detta rum , en hörna med soffmöbel och tv hörna , en större mötesplats yta mot stor stor uppmurad öppen spis som rejält tilltagen med stora gjutjärns monogram på flera vägg ytorna av spisen , hörn med en avskild hörna för vila och lässtunder .De två badrummen löser upplägget med gäst wc samt såklart att det aldrig blir trångt i lägenheten så väl som familjen Eller de stora sammankomsterna . Det finns alltså jätte möjlighet att ha både matplats och socialkvalitet samt frukost bord
Du som hyr en sådan här lägenhet är en större familj med stora barn som vill ha avskildhet och övriga ändå ytor att både verka och umgås i .Värmen ingår i hyran , du betalar för ditt förbud av ström bara . Möjlighet att hyra till garage om det krävs . P - plats är en ingående kvalitet på den inramade gårds miljön med en liten grästäppa . Gemensamhet i tvättstuga och torkrum finns såklart . separat stort lägenhets förråd .

Se bostaden på en karta