Helsingborg - Gasverksgatan
3 juni
3/ Rum
84/ m2
Bottenplan
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
9 227 kr
Månadshyra
3 juni

Kostnader

Månatlig hyra
9227 kr

Beskrivning

Välkomnande hall med klinkers på golv, vitmålade väggar och tak. I övriga hemmet ligger ekparkett på golv. Modernt kök från HTH och vitvaror i rostfritt stål. Köket är utrustat med bland annat diskmaskin, inbyggnadsugn med keramikhäll och microvågsugn. Helkaklat badrum med dusch, golvvärme och handdukstork.

Tillträde: 2019-07-01

Välkommen att registrera på www.homeq.se samt lämna intresseanmälan.
OBS! Bilder är exempelbilder.


Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg. I detta område finns både nya fastigheter och gamla charmiga hus. Mot centrum avgränsas stadsdelen av Stadsparken med Stadsbiblioteket och söderut ligger Furutorpsparken. Gränsen mot Eneborg i öster utgörs av landborgen. Mitt i området finns Gustav Adolfs torg med Gustav Adolfs kyrka. Söder är under utveckling i samband med att det södergående järnvägsspåret ska grävas ner vilket ger utrymme för mer bostäder och näringsliv.

Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten ligger på 10 minuters promenadavstånd, med tåg- buss och färjestation. I området finns parkeringsplatser och garage.

I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag, gallerian Söderpunkten, banker, restauranger, apotek och livsmedelsaffärer. Det finns även en torghandel med frukt- och grönsakshandlare, blomsterförsäljare samt fiskhandlare.

Det finns vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

Fast lina. Leverantör: Telia.

Parabol ej tillåten.

Garageplats. Går att hyra.

Månadshyra 9 227 kronor i hyran ingår värme, vatten, kabel-TV och Diskmaskin och Säkerhetsdörr..

Se bostaden på en karta