Helsingborg tätort: 3:a på 68 m²

Helsingborg - Maria stationsgata
6 dagar sedan
3/ Rum
68/ m2
2a/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
10 024 kr
Månadshyra
6 dagar sedan

Kostnader

Månatlig hyra
10024 kr

Funktioner

Hiss

Beskrivning

I Helsingborg bygger Magnolia Bostad 351 lägenheter i fina kvarter med SPP Fastigheter som fastighetsägare. Uthyrning hanteras av förvaltaren CBRE. Maria Mosaik består av två kvarter om hus med 4-7 våningar. Fasaderna är utformade så att de ska få en urban och varierad karaktär. Materialen har en noga utvald variation av puts och tegel i olika nyanser, samt träpanel i en behaglig grå nyans. I kvarterens mitt skapas en öppen trädgård som är inbjudande året om - från sommarens grillfester till vinterns snölekar.

Områdesbeskrivning
Kvarteret Maria Mosaik växer fram i natursköna Mariastaden, ca fem kilometer norr om Helsingborg centrum. Här bor du nära kommunikationer med matbutik, gym och apotek på bekvämt promenadavstånd.

I närheten av Mariastaden finns det gott om vacker natur. Ta en promenad genom Pålsjö skog, längs den ringlande Pålsjöbäcken och stanna till vid Pålsjöpaviljongen för en nygräddad våffla. I närheten finns även områdets upplysta motionsspår.
Våra kvarter ska hålla i många generationer. Precis som vår natur. Därför har vi skapat hållbara lösningar som solceller på taket samt laddplatser för elbilar.

Välkommen hem!


Särskild betalning krävs hos annonsören för registrering av ansökan.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Helsingborg

Populära söktermer