Helsingborg - Övre Eneborgsvägen
20 juni
2/ Rum
48/ m2
2a/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
6 138 kr
Månadshyra
20 juni

Kostnader

Månatlig hyra
6138 kr

Beskrivning

Hyresvärden tillämpar bostadskö som man måste betala för.

På 2:a våningen finns denna jättefina lägenhet med balkong. Lägenheten totalrenoverades 2014 och har en genomgående hög standard. Ekparkett i både sov- och vardagsrum. I köket är det förberett för diskmaskin.

Balkongen når man från vardagsrummet. Badrum med dusch samt kakel och klinker. I hallen finns ingång till en stor klädkammare. Tvättstugan är belägen i källaren med ingång i annan trappuppgång.

Eneborg är en stadsdel knappt två km sydost om Helsingborgs centrum, omgiven av grönområden som till exempel Viskängsstråket som löper längs stadsdelens östra sida.

Här finns bollplaner, minigolfbana och lekplatser där barn och vuxna umgås kring olika spel eller runt grillen. Bostadsbebyggelsen består av flerbostadshus från 1900-talets första hälft och framåt.

På ca 10 minuters promenadavstånd ligger Söder med stort utbud av butiker och restauranger men också torghandel, bank- och postservice, galleria, biograf, bibliotek mm. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar finns på mindre än en kvarts promenadavstånd. Ca 10 minuters promenad till Knutpunkten och även närhet till Campus Helsingborg.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Helsingborg

Populära söktermer