Helsingborg - Södergatan
3 juni
2/ Rum
46/ m2
2a/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
6 250 kr
Månadshyra
3 juni

Kostnader

Månatlig hyra
6250 kr

Beskrivning

OBS! NYTT TILLTRÄDESDATUM
Mindre tvåa med stort kök som kommer att totalrenoveras. Väggar och tak målas vitt och stilren ekparkett läggs på alla golv. Köket blir ljust med inredning från HTH. Rostfria maskiner såsom inbyggnadsugn med häll, kyl/frys, microvågsugn och diskmaskin. Badrummet helkaklas och det läggs in golvvärme samt monteras handdukstork och duschväggar i glas.
Tillträde: 2019-11-01
Välkommen att registrera på www.homeq.se samt lämna intresseanmälan.


Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg. I detta område finns både nya fastigheter och äldre hus. Mot centrum avgränsas stadsdelen av Stadsparken med Stadsbiblioteket och söderut ligger Furutorpsparken. Mitt i området finns Gustav Adolfs torg med Gustav Adolfs kyrka.

Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten, med dess tåg-, buss- och färjestation, ligger på endast 10 minuters promenadavstånd. I området finns parkeringsplatser och garage.

I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag. Gallerian Söder som innehåller bla SF Bio, bowling, restauranger och apotek, livsmedelsaffärer och klädesaffärer. Det finns även en torghandel med frukt- och grönsakshandlare, blomsterförsäljare samt en fiskhandel.

Det finns källarförråd och tvättstuga med torkrum.

Fast lina. Leverantör: Telia.

Parabol ej tillåten.

Månadshyra 6 250 kronor i hyran ingår värme, vatten, kabel-TV och Diskmaskin och Säkerhetsdörr..

Se bostaden på en karta