Helsingborg tätort: 2:a på 40 m²

Helsingborg - Maria stationsgata
6 dagar sedan
2/ Rum
40/ m2
4e/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
7 221 kr
Månadshyra
6 dagar sedan

Kostnader

Månatlig hyra
7221 kr

Funktioner

Hiss

Beskrivning

I Helsingborg bygger Magnolia Bostad 351 lägenheter i fina kvarter med SPP Fastigheter som fastighetsägare. Uthyrning hanteras av förvaltaren CBRE. Maria Mosaik består av två kvarter om hus med 4-7 våningar. Fasaderna är utformade så att de ska få en urban och varierad karaktär. Materialen har en noga utvald variation av puts och tegel i olika nyanser, samt träpanel i en behaglig grå nyans. I kvarterens mitt skapas en öppen trädgård som är inbjudande året om - från sommarens grillfester till vinterns snölekar.

Områdesbeskrivning
Kvarteret Maria Mosaik växer fram i natursköna Mariastaden, ca fem kilometer norr om Helsingborg centrum. Här bor du nära kommunikationer med matbutik, gym och apotek på bekvämt promenadavstånd.

I närheten av Mariastaden finns det gott om vacker natur. Ta en promenad genom Pålsjö skog, längs den ringlande Pålsjöbäcken och stanna till vid Pålsjöpaviljongen för en nygräddad våffla. I närheten finns även områdets upplysta motionsspår.
Våra kvarter ska hålla i många generationer. Precis som vår natur. Därför har vi skapat hållbara lösningar som solceller på taket samt ladd-platser för elbilar.

Välkommen hem!


Särskild betalning krävs hos annonsören för registrering av ansökan.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Helsingborg

Populära söktermer