Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Hedemora

Lediga lägenheter i Hedemora

0 Resultat
Alla rum
Alla rum
0 Resultat

Inga bostäder för tillfället

Vi jobbar på att få nya bostäder i denna stad. Medan du väntar har du följande alternativ:
  • Upprätta BostadsBevakning och få ett mail när vi får nya bostäder
  • Sök efter hyresbostäder i andra städer längst upp i sökfältet
  • Utöka din sökning med vår kartfunktion
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Hedemora på BostadsPortal

Du som är ute efter en hyreslägenhet i Hedemora du har hamnat på rätt sida. Här på BostadsPortal kan du på ett enkelt sätt söka fram lediga lägenheter i Hedemora. Du kan gärna registrera dig här hos oss för att göra det hela enklare för dig.

Hedemora i Dalarna är en trevlig ort som ligger mellan Avesta och Borlänge . Du har även nära till mindre orter som Säter och Enebacka åt ena hållet och Rutbo åt andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Hedemora

Vet du med dig att det är just en lägenhet i Hedemora som du vill ha, så kan du söka efter detta. Du kan även hitta andra bostadsalternativ. Du kan till exempel hyra ett hus , samt även hyra stuga eller ett rum i Hedemora .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Hedemora

Du kan här på BostadsPortal använda dig av snabbsökning via den ruta som finns allra längst upp. Dock kommer du då att få fram alla lediga bostäder i Hedemora. Går du istället till den avancerade sökningen, så kan du söka på enbart lediga lägenheter i Hedemora samt även göra andra filtreringar.

Filtrera din sökning för bästa matchning

Under den avancerade sökningen kan du göra olika sorters filtreringar. Det är ett bra sätt att hitta en lägenhet i Hedemora som passar de krav du säkert har. Du kan till exempel fylla i hur många rum du vill ha som minst samt även hur stor den ska vara i antal kvm.

Andra filtreringar går också bra att göra. Du kan till exempel välja att söka efter lägenheter som har balkong eller att du söker efter lägenheter där det är tillåtet att ha husdjur. Det finns flera bra val du kan göra, så att du får fram matchande lägenheter.

Testa bostadsbevakning av lediga lägenheter i Hedemora

Du som vill hyra lägenhet i Hedemora och söker efter en sådan, du kan göra det manuellt, varje dag här på BostadsPortal. Dock kan det vara smidigare att testa vår funktion Bostadsbevakning . Du måste vara registrerad för att använda den. Du gör då en filtrerad sökning med de krav du har. Sedan kan du klicka i att den sökningen ska bevakas. Sedan då det kommer in nya lediga lägenheter i Hedemora som matchar din sökning så får du mail.

Inom vilket område i Hedemora vill du hitta lägenhet?

Hedemora har flera bra områden. Du kan bland annat bo i Långshyttan , Dala-Husby eller Berga . Andra alternativ är Stjärnsund och Rafshyttevägen .

Åka till och från Hedemora

Du kan enkelt åka till eller från Hedemora. Både riksväg 69 och riksväg 70 passerar strax öster om staden. Även länsväg 270 finns nära. Du kan också åka tåg, då dels Dalabanan finns samt att även Tåg i Bergslagen går via Hedemora.

Vad du kan se och göra i Hedemora

Hedemora är en medeltida stad som grundades 1446. Hedemora är Dalarnas äldsta stad. Här finns det gott om faluröda stugor och bördiga ängar.

Husbyringen ligger i Hedemora och det är en 6 mil lång natur- och kulturled. Den passerar förbi flera riksberömda bruk och gårdar.

Missa inte att besöka Vikmanshyttans Bruksmuseum där du bland annat kan kika på en gårdssmedja, ett arbetarkök och kammare från 1910-talet.

Du har även Hedemora Gammelgård som är en av de äldsta gammelgårdarna i landet. Denna gård ligger vid sjön Hönsan. Sommartid är det flera utställningar här samt även ett midsommarfirande.

Hedemora ingår i det av UNESCO utsedda biosfärområdet Älvlandskapet Nedre Dalälven, som består av en stor älv med sjöar, forsområden och deltalandskap.

Hedemora är även känd för sin motorsport och här körs den internationella motorcykeltävlingen TT-loppet. Numera är det bara ett uppvisningslopp som körs men det är kul att se på!

Det är även en hel del annan sport i Hedemora, då denna stad utmärker sig i innebandy, simning och orientering.

I Hedemora kan du även ägna dig åt att fiska eller att besöka någon av alla de vackra parker som finns. Du har även flera fina kyrkor samt att det även finns en del museer som är väl värda ett besök.

Hedemora har mycket att erbjuda för både stora och små. Det är vacker natur, men även andra nöjen i staden. Sedan är det ju även nära till andra trevliga städer i Dalarna. Sedan har kommunen även aktiviteter som dramatiserade stadsvandringar, kulturnatt, nationaldagsfirande, konstutställningar, konserter och mycket mer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som ska hyra lägenhet i Hedemora, du kan känna dig säker på att de uthyrare som finns här hos oss är seriösa. Vår sajt BostadsPortal är även den trygg och säker att vistas på samt använda dig av.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske ett bra tag nu letat efter en hyreslägenhet i Hedemora men inte riktigt hittat vad du söker? Kanske du bara hittar lägenheter med för många rum? En grej du kan göra då är att hyra en större lägenhet ändå. För då kan ta och hyra ut ett av dessa rum till andra. Du kan då få tillgång till digitala verktyg.

Du som vill hyra lägenhet i Hedemora - använd BostadsPortal

BostadsPortal är en bra sajt som är trygg och säker att använda samt att du även på enkelt sätt kan hitta lediga lägenheter i Hedemora. Du bör registrera dig hos oss, för då får du full tillgång till alla de smarta funktioner vi har, bland annat bostadsbevakning.

Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Hedemora, så väl som lediga hus, stugor och rum. Du kan även själv hyra ut om du vill. Du kan även hitta lediga bostäder i andra orter och städer.

Är det så att du har en fråga du gärna får svar på, testa först att kolla in vår FAQ sida. För där har vi samlat vanliga frågor och svar. Du kan även välja att ta kontakt med oss via vår kundtjänst.

Förhoppningsvis kommer du att via oss på BostadsPortal hitta den lägenhet i Hedemora som passar dig, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA