Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Haparanda

Lediga lägenheter i Haparanda

42 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
42 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 45 m²
Haparanda, Parkgatan
6 368 SEK6 dagar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Haparanda

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Haparanda på BostadsPortal

Du som är ute efter att hitta lediga lägenheter i Haparanda, du har hamnat på helt rätt sida. BostadsPortal är en sajt du enkelt kan leta efter en hyreslägenhet i Haparanda som matchar de krav du har.

Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den gränsar till Finland samt att du även har nära till andra orter och städer. Bland annat Kalix och Övertorneå .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Haparanda

Vill du hyra lägenhet i Haparanda eller kan du tänka dig en annan variant av hyresbostad? Här på BostadsPortal kan du dels hitta lediga lägenheter i Haparanda, men även hus , stugor och rum i Haparanda .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Haparanda

Om du kollar allra längst upp på sidan, så finns det en sökruta där. I denna kan du skriva in Haparanda och klicka på enter. Du kommer då att få fram alla lediga bostäder i Haparanda. Du som hellre vill söka enbart efter lägenheter, samt även få med andra krav du kanske har, du kan använda den avancerade sökningen.

Filtrerad sökning för matchning av rätt lägenhet

Fördelen med att göra en avancerad sökning är att du då har chansen att hitta exakt den typ av lägenhet du söker. Du har säkert både önskemål och krav på den lägenhet i Haparanda du vill hyra.

Under den avancerade sökningen så finns möjligheten till att göra olika sorters filtreringar. Du kan till exempel fylla i hur många rum det ska vara som minst samt även fylla i antal kvm den ska ha. Utöver det kan du klicka i val som att lägenheten ska ha balkong eller att det ska finnas en hiss i byggnaden eller en parkering som hör till.

Testa att lägga upp en bostadsbevakning av lediga lägenheter i Haparanda

Om du registrerar dig hos oss, då kan du använda funktionen som heter Bostadsbevakning . Denna tjänst är gratis. Fördelen med att använda dig av den är att du då slipper att göra egna sökningar om och om igen. Du bara gör en filtrerad sökning, samt gör en bevakning av det hela. Så får du mail sedan då det dyker in nya lediga lägenheter i Haparanda.

Inom vilket område i Haparanda vill du hitta lägenhet?

Haparanda har flera bra områden med hyresrätter. Bland annat kan du välja att bo centralt. Sedan har du även områden som Seskarö , Nikkala , Karungi och Kärrbäck .

Så tar du dig till och från Haparanda

Den viktigaste vägen genom Haparanda är E4:an. Sedan så börjar även riksväg 99 börjar i Haparanda och går norrut. Den kallas även för Norrskensvägen,

Du har även busslinjen Norrlandskusten som går mellan Haparanda och Umeå. Tåget går även förbi här och kan ta dig till bland annat Kalix, Boden och Luleå.

Föredrar du att ta flyget, så ligger närmaste flygplats i Finland och den heter Kemi-Torneå flygplats. Luleå-Kalix flygplats är närmaste svenska flygplats och den finns 13 mil bort.

Haparanda har mycket att erbjuda

Haparanda är Sveriges östligaste tätort och här har du en blandning av norrländsk kultur och natur. Närheten till Finland gör sig också påmind.

En sak du inte ska missa, det är så klart Haparanda skärgård. Denna är en av Sveriges 30 nationalparker. Den har även synts till på tv, då Robinson spelades in här under 2020–2021. Ute i denna skärgård finns det en unik och storslagen natur samt att du även kan se en massa fåglar, älgar och andra djur.

Tar du dig en och en halv mil uppströms från Haparanda längs med Torne Älv, så har du Kukkolaforsen. Denna fors är 3,5 kilometer lång och 14 meter hög. Här kan du testa på att håva sik. Här finns det även ett bastumuseu eftersom Svenska Bastuakademin har sitt säte i Kukkolaforsen.

I Haparanda finns även Sveriges östligaste punkt på fastlandet. Denna ligger längst ut på en udde, bakom hotellet Cape East. Detta hotell har dessutom en spaanläggning.

En annan sak du kan göra, är att ta dig en tur uppåt längs med älven för att uppleva Tornedalen. Här finns en unik kultur och mycket vacker natur. I området pratas språket meänkieli.

Du kan även ta en promenad längs med älven, eftersom i Haparanda finns det en bra promenadväg. Längs med den finns det konstverk och informationsskyltar om historien i området samt att det även ibland är aktiviteter som bilbingo till exempel.

Sedan kan du så klart även åka över till Finland. Närmaste finska stad är Torneå. I Finland finns det också en hel del sevärdheter och aktiviteter.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Då du letar efter en passande hyreslägenhet i Haparanda, så kan du känna dig trygg i att göra det på vår sida. Vår sajt är säker att vara på. Sedan är det även så att alla de uthyrare som vi har här, de är seriösa och du kan därmed vara trygg även då du ska hyra lägenhet i Haparanda.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du inte riktigt hittat den lägenhet i Haparanda som du känner passar dig? Kanske du bara hittar lägenheter som har för många rum? Ett alternativ då är att hyra den lägenheten ändå. De rum som blir över, de kan du ju hyra ut till andra ! Det kan du så klart göra via oss.

Du som vill hyra lägenhet i Haparanda - använd BostadsPortal

Du kan här hos oss på BostadsPortal leta efter lediga lägenheter i Haparanda och många av våra tjänster är gratis. Dock är det en bra idé att du registrerar ett konto. Du kan då bland annat använda dig av Bostadsbevakning.

BostadsPortal är en trygg och säker sajt samt att du kan på enkelt sätt söka efter lägenheter så väl som andra typer av hyresrätter.

Vill du ställa en fråga, så kan du bara ta kontakt med vår kundtjänst. Sedan så har vi även en bra sida med FAQ där du kan läsa vanliga frågor och svar.

Vi vill även passa på att önska dig ett stort lycka till i jakten på en bra lägenhet i Haparanda.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA