Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Haninge

Hyra lägenhet i Haninge

2 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 42 m²
Haninge, Gaffelseglet
14 500 SEK31 januari

Liknande annonser i Haninge

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet att hyra i Haninge på BostadsPortal

Som förort till Stockholms län så sticker Haninge ut lite extra med dess rika Skärgårdsliv och vackra omgivningar. En rofylld plats trots mitt i smeten.

Haninge kommun utgörs till största delen av skärgård. Öarnas skärgård är historiskt präglade med höga branta stränder.

Ta hjälp av BostadsPortal för att hitta en ledig hyreslägenhet i Haninge

Haninge är en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholm. En förort som är så mycket mer. En oslipad diamant som bär på många skatter.

BostadsPortal finns här för att underlätta ditt sökande. Starta på vår hemsida och utforska hundratals lediga boenden. Här lär du dig hitta rätt på bästa sätt.

Är du intresserad av andra bostadstyper än lägenheter att hyra i Haninge?

Det finns massor av andra alternativ ifall du är sugen på att testa något annat än just hyreslägenhet. På BostadsPortal kan du hitta flera olika varianter av boenden genom att ange önskade kriterier i de sökfunktioner som finns. Det kan handla om exempelvis stugor , villor eller endast ett rum . Att hyra är enkelt, inga förpliktelser och krav som det annars kan vara vid ett ägande så passa på att få en försmak av villalivet.

Enkelt och smidigt att hitta en hyresbostad i Haninge

Det ska vara enkelt att hitta lediga hyreslägenheter hos BostadsPortal. En smidig sökfunktion tar dig till lediga lägenheter att hyra i Haninge. Du har även alltid tillgång till vår erfarna kundsupport för råd och vägledning.

Ett utvecklat och smart sökverktyg ger dig chansen att precisera dina önskemål genom att ange flera kriterier för att komma närmare ditt drömboende. Du kan välja exempelvis yta, kostnad, läge, antal rum, bostadstyp etcetera.

Haninge är populärt med dess attraktiva läge, så var beredd på att leta efter flera olika boendealternativ att hyra om det skulle vara svårt att hitta just en hyreslägenhet.

Det blir enklare att hitta lägenhet att hyra i Haninge med vår bostadsbevakning

Med en bostadsbevakning håller BostadsPortal koll åt dig när det dyker upp lediga lägenheter att hyra. Luta dig tillbaka efter att du registrerat din mailadress samt de kriterier du har för ditt önskade boende. Ange bara att du vill ha en bostadsbevakning så sköter vi resten.

Olika områden – Många möjligheter

Här är det nära till allt. Havet. Naturen, shopping och storstadspuls!

Kliv på en Skärgårdsbåt för att ta dig runt Haninges områden med guldkant. Eller ta dig med pendeltåg och buss in till Stockholm snabbt och smidigt. Vill du ta dig längre sträckor så kan man självklart lätt byta till tåget från Stockholms central.

Här kan du välja att bo i sköna skogsområden, strax intill det rofyllda havet, nära resecentrum för bekväm pendling, eller mitt i ett fartfyllt centrum som erbjuder det mesta av bekvämligheter.

Vård och omsorg

I Haninge kan man finna populära vuxenutbildningar, ett av Sveriges största och modernaste gymnasium samt ett stort antal grundskolor, både privata och kommunala.

Kommunen värnar även om stöd och omsorg till alla individer. Ett gediget arbete för välmående och trygghet med specialistinriktningar, en omhändertagande socialtjänst och ett antal vårdcentraler för att du ska känna dig trygg var du än bor.

Att se och göra i Haninge

Upplev historien om sjöhjältar och äventyrare på Årsta slott och dess kulturrika omgivningar.

Haninge bär även på en kulturskatt av runstenar från järnåldern. Härigenom så går kulturstigar som tar dig hela vägen tillbaka till stenåldern.

Upplev Haninge från havet, ta en båttur och njut av den vackra skärgården, eller strosa runt i den mysiga gästhamnen.

Med både simhall och sportcenter finns det många aktiviteter att välja bland. För att inte tala om närheten till ett oslagbart friluftsliv och motionsmöjligheter bland fina sjöar och rogivande natur. Tyresta nationalpark och Rudans friluftsområde bjuder på vackra vyer och ett rikt växtliv. Härifrån kan du besöka Stockholms högsta punkt från utsiktstornet på Tornberget och se hela staden från ovan.

Trygghet och goda möjligheter med BostadsPortal

Trygghet är viktigt, likaså enkla verktyg och en professionell support. Detta kan du hitta på BostadsPortal. Här får du hjälp från start till mål.

Även att skapa en profil är klokt ifall du vill öka dina chanser till kontakter med fler hyresvärdar och därmed större möjligheter att finna en lämplig bostad. Lägg ner extra mycket tid på en profil med så mycket relevant information om dig själv som möjligt.

Testa på att själv bli en hyresvärd

Tveka inte att tacka ja till en större hyreslägenhet ifall du inte hittar det du söker. Hos BostadsPortal kan du få vägledning och hjälp med att hyra ut överflödiga kvadratmeter . Det är även möjligt att hyra ut hela ifall du hittar en annan lägenhet som du finner mer attraktiv.

BostadsPortal har samlat en mängd olika tjänster till dig som hyresvärd. Registrera dig hos oss så får du tillgång till flera smarta sökverktyg, ett privat meddelandesystem som gör det lätt för dig och potentiella hyresgäster att hålla en säker kontakt.

Från annonsering och marknadsföring tills ni skriver kontrakt, så finns vår professionella kundsupport där för att hjälpa dig.

Låt Haninge bli ditt val

Haninge är en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholms län. Det är som ett centrum i havet alldeles intill storstaden.

Arbetsmöjligheterna är enorma och med närhet till Stockholm och fler av dess kommuner så ökar dessa möjligheter ännu mer. Pendeltåget tar dig dit du vill, nästan precis när man vill på dygnet.

Att handla gör man på ett ögonblicksverk eftersom var du än bor så befinner du dig nära någonting.

Här erbjuds hög livskvalitet och en aktiv fritid med närhet till badklippor och sandstränder, urskog, landsbygd och ett rikt skärgårdsliv. Det är många som väljer att bo, arbeta och besöka Haninge.

Säkra ditt framtida boende hos BostadsPortal

Börja redan idag att leta efter ditt drömboende. Förenkla processen genom att använda våra smidiga tjänster och sökfunktioner. Fundera över dina behov och önskemål och börja sedan leta efter din framtid i Haninge.

Vi finns för vägledning vid frågor och funderingar. Vår kundtjänst är trygg och erfaren och med Facebook Messenger kan vi enkelt och smidigt hålla kontakten.  Vi önskar dig lycka till på en spännande bostadsresa i Haninge.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA