Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Hallsberg

Lediga lägenheter i Hallsberg

4 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum
4 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 38 m²
Hallsberg, Västra Storgatan
4 510 SEK3 timmar sedan
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet att hyra i Hallsberg på BostadsPortal

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun men en mindre del ligger i Kumla kommun. Denna ort är främst känd för att vara en järnvägsknut, men att bo i lägenhet i Hallsberg är inte fel! Du kan här på BostadsPortal söka fram lediga lägenheter att hyra i Hallsberg.

Bor du i Hallsberg så har du nära till Örebro , men du har inte allt för långt till Stockholm heller. Hallsberg är en ort som har mycket att erbjuda, både när det gäller evenemang, sevärdheter och aktiviteter.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Hallsberg

Om du vill bo i en hyreslägenhet i Hallsberg, så fundera på om du vill hyra i första hand eller om du kan tänka dig att hyra i andra hand. Dock finns även andra bostadsalternativ. Du kan till exempel hitta ett hus att hyra samt att det även finns stugor samt att du kan hyra i dig i ett rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en hyreslägenhet i Hallsberg

För att snabbt hitta en hyreslägenhet i Hallsberg så kan du göra en snabbsökning på hela Hallsberg. Du har en sökruta på BostadsPortals första sida. Vill du göra en lite mer noggrann sökning där du kan fylla i kriterier, så är ett bättre alternativ vår avancerade sökfunktion. För då kan du få med egna krav som du kanske har på den lägenhet i Hallsberg du vill hyra.

Gör en avancerad sökning efter dina önskemål och krav

När du ska göra en sökning av lediga lägenheter att hyra i Hallsberg så kan du göra smarta filtreringar om du använder dig av den avancerade sökningen. Oftast har de flesta av oss önskemål eller till och med krav på den lägenhet vi vill bo i. Du kanske vet med dig att du minst måste ha en hyreslägenhet med fyra rum och kök? Då är det ju smart att söka bara efter dessa alternativ.

I den avancerade sökningen kan du klicka i olika kriterier, samt även fylla i saker som max hyra, minsta antal kvm och mycket mer.

Ska du hyra lägenhet i Hallsberg så är det ju bra om den du får tag på matchar dina krav.

Använd bostadsbevakning

Här på BostadsPortal finns en smart funktion som heter bostadsbevakning . Du kan välja att bevaka lediga lägenheter i Hallsberg. Du slipper då göra nya sökningar på egen hand hela tiden. Du kan helt enkelt göra en första sökning, med de krav och kriterier du har. Sedan väljer du att bevaka och kommer då få mail så snart nya lediga lägenheter att hyra kommer in på BostadsPortal. Se bara till att registrera dig först.

Inom vilket område i Hallsberg vill du hitta lägenhet?

Hallsberg har flera trevliga områden där du kan välja att bo. Du har till exempel områden som Hjortkvarn , Ålsta , Sköllersta , Skogaholm och Pålsboda .

Ta dig till Hallsberg

Du som vill ta dig till Hallsberg, eller åka till en annan stad, du kan åka kollektivt. Bland annat med tåg då västra stambanan går här samt att SJ även trafikerar förbi denna ort. Sedan så genomkorsas de västra delarna av kommunen av E20. Du har även riksväg 51 som går i nord-sydlig riktning samt riksväg 52 genom de nordöstra delarna av kommunen. Även riksväg 50 passerar orten.

Upptäck vad Hallsberg har att erbjuda dig

I Hallsberg finns en hel del saker att göra. Du har olika sevärdheter samt att du även kan ägna dig åt olika aktiviteter.

Inom sevärdheter har du bland annat Bergöös, som är ett kvarter i centrala Hallsberg. I detta kvarter finns bland annat Bergööska huset samt Bergöövåningen med konst av Carl och Karin Larsson och Hallsbergs konsthall. Sedan finns ett magasin bredvid, med en stor modelljärnväg och en utställning om järnvägen i Hallsberg.

En annan sevärdhet är Bo kyrka, som är från 1733 och som är länets bäst bevarade karolinska kyrka. Här har du även Boo herrgårdslandskap med byggnader i antik grekisk stil.

Kolla även in Kånsta kvarn, som synts till i programmet Sommar med Ernst då han rustade upp delar av denna kvarn. Kvarnen i sig är från mitten av 1800-talet.

I centrala Hallsberg kan du även göra en kulturvandring. Du kan då gå en 3 km lång kulturslinga där du har runt 20 olika sevärdheter längs med denna sträcka.

Du har även nära till naturen då du bor i Hallsberg och du kan bland annat besöka flera insjöar, naturreservat och fornlämningar av olika slag.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att du känner dig trygg när du ska hyra lägenhet i Hallsberg, det är ju viktigt. Lika viktigt är att du känner dig säker på den sida du söker efter lediga lägenheter i Hallsberg. BostadsPortal är både tryggt och säkert att vistas på. Vi har seriösa uthyrare här på vår sajt.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Känns det helt omöjligt att hitta en lägenhet i Hallsberg som möter dina behov? Du har då ett alternativ som kan tänkas passa. Det är helt enkelt att ta en hyreslägenhet i Hallsberg som är lite större än vad du behöver för att sedan hyra ut ett rum . Du kan då bli hyresvärd själv.

BostadsPortal är ett smart val att leta efter ledig lägenhet i Hallsberg på

Då du ska hyra lägenhet i Hallsberg, så kan du med fördel använda vår sajt för att hitta ett lämpligt alternativ. Vi samlar alla lediga lägenheter i Hallsberg här hos oss och de som hyr ut, de är seriösa! För att du ska få stor nytta av BostadsPortal så kan du registrera dig hos oss.

BostadsPortal är en sajt där uthyrare av bostäder och personer som söker efter lediga lägenheter kan mötas på ett enkelt sätt.  Vår portal är dessutom trygg och säker att använda.

Om du har några frågor eller kanske har vissa funderingar så kan du enkelt ta kontakt med oss via vår kundtjänst eller så kollar du in vår sida med FAQ.

Vi vill även passa på att önska dig ett stort lycka till i sökandet efter den rätta lägenheten i Hallsberg.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA