Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Hörby

Lediga lägenheter i Hörby

4 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum3 rum4 rum
4 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 91 m²
Hörby, Slångatan
11 654 SEK5 dagar sedan
3 rum lägenhet på 66 m²
Hörby, Ernst Ahlgrensgatan
6 078 SEK19 december

Liknande annonser i Hörby

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Hörby på BostadsPortal

Hörby i Skåne är en trevlig stad. Vill du flytta hit, så kan du här hos oss hitta en hel del lediga lägenheter i Hörby. När du bor här så har du inte allt för långt till vare sig Lund eller Malmö . Du har även flera andra mindre orter nära. Till exempel Sjöbo åt ena hållet och Höör åt andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Hörby

Vet du med dig att du vill hyra lägenhet i Hörby så kan du söka efter just denna bostadstyp. Dock är det så att här hos oss kan du även hitta andra bostadsalternativ. Det eftersom det finns de som hyr ut rum så väl som det finns de som hyr ut stugor och hus i Hörby .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Hörby

Du som vill hitta en hyreslägenhet i Hörby du måste göra en sökning. Här på vår sida kan du söka på två sätt. Dels kan du välja att använda snabbsökning. Då är det bara att skriva in Hörby i den lilla rutan. Men tänk då på att du kommer att få upp alla lediga bostäder i staden.

Du som bara vill få fram lediga lägenheter i Hörby, se till så att du går till vår avancerade sökning. Där kan du bland annat klicka i att du vill se bara lägenheter samt att du även kan filtrera efter annat.

Testa vår avancerade sökning för att hitta en lägenhet i Hörby

När du ska söka enbart efter lediga lägenheter i Hörby så är den avancerade sökningen det bästa alternativet. För då kan du klicka i bostadstyp att söka efter. Där har du även en hel del andra filtreringsmöjligheter.

Du kan bland annat filtrera efter hur stor lägenhet du vill ha, om den ska ha en balkong eller parkering eller om det är tillåtet med husdjur. Du kan även fylla i max hyra, inflyttningsdatum samt en hel del mer.

Bostadsbevakning en smart tjänst för att hitta lägenhet i Hörby

Du som är på jakt efter en lägenhet i Hörby men inte vill göra sökningar på egen hand hela tiden, du kan testa att använda dig av Bostadsbevakning . För att du ska få tillgång till det så krävs det att du registrerar dig hos oss.

Att göra en bevakning av bostäder är enkelt. Du bara fyller i dina filtreringar samt att just den sökningen ska bevakas. När vi sedan får in lägenheter som matchar så mailar vi dig.

Inom vilket område i Hörby vill du hitta lägenhet?

Hörby har ett par olika områden som centrala Hörby samt Ludvigsborg.

Hur du tar dig till och från Hörby

Att ta dig till och från Hörby är enkelt eftersom att orten i sig ligger längs med E22:an.

Aktiviteter och sevärdheter i Hörby

Hörby har en hel del inom sevärdheter och aktiviteter. Bland annat så har de flera fina byggnader. En av dem är Kvarnen, som är Hörbys äldsta byggnad. Idag är det en restaurang här. Du har även Tingshuset, som idag inrymmer Hörby Museum.

I staden finns det även en del torg, parker och grönområden. Bland annat har du Ernst Ahlgrensparken. Den ligger strax väster om Parktorget. Namnet kommer av författaren Victoria Benedictssons pseudonym, Ernst Ahlgren. Mitt i denna park finns det även en byst av Benedictsson. När det gäller Parktorget så ligger mellan Bollhusgatan, Torggatan, Norregatan och Prostgatan. På Hörby Marknad så används det till nöjespark.

Hörby har även ett eget naturreservat som ligger i nordvästra hörnet av tätorten. I detta reservat finns bland annat Lågedammen. Det är en oval vattensamling, som gett namn åt bland annat Lågedammsbadet och Lågehallen.

Hörby har även ett eget friluftsområde som heter Karnas Backe. Där finns det flera motionsslingor samt att det även finns många boulebanor. Du har även discgolfbana samt att det finns grillplatser att njuta av.

En annan vacker park är Strömparterren. Parkens ingång vaktas av två cementlejon. Förr fanns här en massa skulpturer och även grottor och blomsterplanteringar.

Missa inte heller Hörby marknad som återkommer varje år. Det är en marknad med gamla anor och idag är det en slags folkfest kan man säga. Andra återkommande evenemang är Kulturkalaset och Victoriamarknad.

Sedan har du som sagt även nära till andra större städer i Skåne som du när som helst kan ta ett besök i!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du använder dig av våra sidor för att leta efter lediga lägenheter i Hörby, så kan du vara helt trygg och säker. Sedan är du även trygg när du ska hyra lägenhet i Hörby. Det tack vare att hos oss finns det bara seriösa uthyrare. Dessa har vi noga kollat upp!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du letat ett tag efter en passande hyreslägenhet i Hörby men känner att du inte riktigt hittar det du söker? Ett tips är att söka på lägenheter som är något större än vad du själv har behov av. Det kan då vara så att du hittar den perfekta lägenheten. För att få hjälp med högre hyra så kan du hyra ut ett av rummen . Du kan hyra ut via oss och då få tillgång till digitala verktyg som underlättar uthyrningen.

Ta hjälp av BostadsPortal för att hitta en lägenhet i Hörby

För att du ska få tag på en lägenhet i Hörby som passar dig, se till att registrera dig här hos oss på BostadsPortal. Här på våra sidor har vi ett brett utbud av lediga lägenheter i Hörby så väl som du även kan hitta rum , stugor och hus i Hörby . Du kan även söka efter lediga bostäder i andra orter och städer.

Om du vill få tag på oss så har vi en bra kundtjänst. Där kan du ställa dina frågor. Du kan också testa att kolla på vår sida med FAQ där vi samlat en del vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal vill också här och nu passa på att säga lycka till i jakten på en bra lägenhet i Hörby!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA