Tamburingatan

Göteborg, Frölunda - Tamburingatan
5 dagar sedan
3/ Rum
80/ m2
1a/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+3
11 057 kr
Månadshyra
5 dagar sedan

Kostnader

Månadshyra
11057 kr

Funktioner

Hiss
Balkong

Beskrivning

Lägenheten ligger i Stjärnhusen nära Frölunda torg. Här har du närhet till havet, grönområden och shopping. Frölunda Simhallen ligger ett stenkast bort från området. Vi bygger nya bostäder i omgivningarna, förnyar och gör fint i hela området. Det är nya ytskikt i hela lägenheten med inkluderande tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn, samt INDUKTIONSHÄLL. Fasadrenovering pågår i området, då även balkong kommer att renoveras. Därav renoveras balkongen inte vid inflytt utan den renoveras framöver.

OMGIVNING
Här bor du i en ljus och öppen lägenhet med närhet till shopping och allmänna kommunikation.

Gemensamt för Frölunda Park är den socialt tilltalande utemiljön, alla delningstjänster, närheten till shopping, avkoppling och friluftsliv – samt inte minst de nya moderna bostäderna. Här kan du välja mellan 1–4 rum och kök med smarta planlösningar och tillhörande balkong eller uteplats i härliga sollägen.

Vi satsar på ett hållbart miljöarbete när vi bygger som visar sig på olika sätt. Bland annat har vi installerat en bil- och cykelpool som du kan nyttja när behovet dyker upp. I Frölunda Park har vi också byggt upp en grannlaga miljö som bland annat består av samlingslokaler, relaxavdelningar, gym, cykelservicerum, flertal lekplatser, sittgrupper, grillplatser, odlingsplatser och underjordiska bilgarage.

KOMMUNIKATIONER
På Frölunda torg finns resecenter för såväl spårvagn som buss. Avstånd till spårvagn 350 meter och busshållplats 350 meter. Cykelbanor finns i anslutning till området.

17 kollektiva buss- och spårvagnslinjer, Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden i all ära – för du bor verkligen mitt i ett nav av vägar och färdmedel. Men den största fördelen av alla kanske ändå är hur rak och snabb cykelleden till havet och centrum är. Dessutom lär den inte bli mindre intressant i framtiden.

Jämte Frölunda Park ansvarar Lokalförvaltningen för att bygga upp Slottsbergsskolan som beräknas stå klar sommaren 2020. Skolan kommer utbilda barn från förskoleklass till årskurs 6.

SERVICE
Mataffär inom promenad avstånd samt hela Frölunda Torg med stort utbud av affärer. Finns det önskemål om parkeringsplats, är detta en separat kö.
Gå in och kolla på lägenheten i 3D, länken nedan, där du även kan se mått på lägenheten.

Ytterligare detaljer

·Vatten:Ingår i hyran
·Värme:Ingår i hyran
·Bredband:Ingår ej i hyran
·Diskmaskin:Ja
·Torktumlare:Ja
·Tvättmaskin:Ja

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Frölunda

Populära söktermer