Göteborg, Bagaregården - Övre Olskroksgatan
3 juni
2/ Rum
74/ m2
3e/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
9 263 kr
Månadshyra
3 juni

Kostnader

Månatlig hyra
9263 kr

Beskrivning

Här ges möjlighet att hyra en lägenhet med 2 rok på 74 m².

Lägenheten är välplanerad och nyrenoverad där samtliga väggar och tak är nymålade.
Hallen har fått ett klinkergolv som är både stilrent och praktiskt och en säkerhetsdörr har installerats i lägenheten. I resten av hemmet finns ett parkettgolv i ek av hög kvalitet. Klinker återkommer tillsammans med kakel i badrummet som även försetts med duschvägg i glas, handdukstork, spegel med LED-belysning samt golvvärme. I köket finns inbyggnadsugn med induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin, fläktkåpa samt kyl och frys.Välkommen att lämna din intresseanmälan via vår samarbetspartner Homeq.se

Observera att bilderna i annonsen är exempelbilder


Olskroken är ett områden med både närhet till grönområden och centrum. Med spårvagn tar du dig snabbt till Skatås motionsområde där du finner ett stort utbud av motionsspår och badplatser.

Från Olskrokstorget finns många buss -och spårvagnslinjer att välja mellan. Från Olskroken tar det cirka 7 minuter att ta sig in till centralstationen.
Förutom kollektivtrafik finns cykelbanor nära fastigheten som går hela vägen in till de centrala delarna av Göteborg.

Olskroken erbjuder service av alla olika slag, på torget finns bland annat matbutiker, apotek, blomsteraffär, caféer, restauranger, ostbutik, skobutik, fiskbutik, vårdcentral och systembolag.

Månadshyra 9 263 kronor i hyran ingår värme och vatten.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Bagaregården

Populära söktermer