Göteborg, Önnered - Safirgatan
3 juni
1/ Rum
50/ m2
1a/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
4 605 kr
Månadshyra
3 juni

Kostnader

Månatlig hyra
4605 kr

Beskrivning

Safirgatan ligger i stadsdelen Tynnered, i västra Göteborg. Här är nära både till staden och till havet, det tar tio minuter att cykla till närmaste badplats.
Fastigheten är U-formad och inramar en stor gård med gångvägar, gräsmattor och lekplats.
En kort promenad från fastigheten ligger spårvagnshållplatsen. Med spårvagn kommer man till Frölunda torg på två minuter.
OBS 2018 års hyresnivå

Tillsättning av lägenheten är tiden som du varit anmäld som sökande viktig och vägs samman med de krav och matchningar som Stena Fastigheter har till varje separat lägenhet. Inga betalningsanmärkningar accepteras.

Garage och parkeringsplatser finns men väldigt liten tillgång just nu

Rökfri fastighet - särskilda avtalsvillkor En god, rökfri boendemiljö Rökfria platser blir allt vanligare i hela samhället och många hyresgäster har vänt sig till oss som hyresvärd med en önskan om att kunna ha en helt rökfri boendemiljö. Eftersom bostaden är en plats där vi tillbringar mycket tid, är det extra viktigt att boendemiljön är så bra som möjligt. I syfte att uppnå detta har Stena Fastigheter Göteborg beslutat att alla nya hyresavtal (för bostad) skall ha ett förbud mot rökning. För nyproducerade fastigheter from 2019-01-01 och framåt innebär det att samtliga hyresgäster i fastigheten har förbundit sig till att medverka till en helt rökfri fastighet. I övriga fastigheter där omflyttning sker löpande kommer alla nya avtal att tecknas med förbud mot rökning till dess att även dessa fastigheter är helt rökfria.

Se bostaden på en karta