Gävle, Bomhus - Kastsjöstrand
3 juni
1/ Rum
39/ m2
2a/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
5 028 kr
Månadshyra
3 juni

Kostnader

Månatlig hyra
5028 kr

Beskrivning

Det här är en ljus och härlig bostad på 1 rok. Lägenheten har fräscha nymålade väggar i vitt och nylagd ekparkett. I hallen finns klinkergolv i grått.

Köket har vita luckor med stilrena stålhandtag och är utrustad med kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt och mikro. I anslutning till köket finns en fransk balkong.

Lägenheten har ett ljust helkaklat badrum med golvvärme som går i tonerna vitt och grått. Här finns bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Duschdörrar i glas som lätt viks undan för att skaffa mer utrymme, kommod och spegel med belysning.
Lägenheten är utrustad med brandklassad säkerhetsdörr.

Välkommen att lämna ditt intresse för visning av lägenheten!

Tillträde 2019-07-01


Ett fint rogivande område med mycket grönska och med motionsslinga runt den fågelrika Rudsjön. Området erbjuder även arrangerade grillplatser, boulebana samt fina lekplatser.
Cykelavstånd till havsbadet Vårvik med dess servering sommartid. Idrottsanläggningen Kastvallen med dess utbud samt närhet till Bomhusbacken med en barnvänlig nedfart.
Fliskärs småbåtshamn samt nöjesparken Furuvik finns inom rimligt avstånd.

Stadsbussarna går två gånger i timmen som enkelt tar dig in till Gävle city. Trygga cykel och gångbanor finns. Trafikleder samt access till större leder.

Närbutik inom promenadavstånd samt ett litet större centrum med dess utbud av varor och tjänster såsom mataffär, spelbutik, bank, apotek, bibliotek och blomsteraffär.

Det finns cykelförråd och tvättstuga med torkrum.

Fast lina. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Telia.

fransk balkong
Parabol ej tillåten.

Månadshyra 5 028 kronor i hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.

Se bostaden på en karta