Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Gällivare

Lediga lägenheter i Gällivare

2 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 78 m²
Gällivare, Lasarettsgatan
7 145 SEKIgår

Liknande annonser i Gällivare

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Gällivare på BostadsPortal

Gällivare är en tätort i Lappland, så väl som centralort i Gällivare kommun, det i Norrbottens län. Om du är på jakt efter en lägenhet att hyra i Gällivare, så har du hamnat rätt. Det eftersom att du här hos oss på BostadsPortal kan söka fram alla lediga hyreslägenheter i Gällivare på ett enkelt sätt.

När du bor i en hyreslägenhet i Gällivare så har du även nära till andra orter och städer. Bland annat Kiruna åt ena hållet och Jokkmokk åt andra. Du har även nära till både Norge och Finland.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Gällivare

Är det just en lägenhet i Gällivare du är ute efter eller kan du tänka dig ett annat bostadsalternativ? Här hos oss på BostadsPortal finns det dels lediga lägenheter i Gällivare, men du kan även hitta hus som hyrs ut, så väl som stugor och även rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Gällivare

Du som vill hyra lägenhet i Gällivare och vill det ska gå snabbt att få fram en ledig sådan, du kan registrera dig här hos oss på BostadsPortal. Du kan göra en enkel sökning, över alla bostäder i Gällivare, eller så väljer du att använda dig av vår avancerade sökning.

Använd avancerad sökning för filtrering av önskemål och krav

De flesta har en bild av hur deras hyreslägenhet i Gällivare ska se ut och det har säkert du med. Du kan då välja att filtrera fram lediga lägenheter i Gällivare efter specifika krav och önskemål du har. Kanske du tycker att det är ett måste med en lägenhet att hyra på ett visst antal kvm eller ett visst antal rum? Eller är det så att lägenheten i sig måste ha balkong?

Du kan fylla i samt klicka i olika saker du vill att din hyreslägenhet i Gällivare ska ha.

Testa att göra en bostadsbevakning

Om du känner att du vill slippa besöka BostadsPortal var och varannan dag för att göra en ny sökning efter en bra lägenhet i Gällivare, använd då det som heter bostadsbevakning . Du ska vara registrerad för att kunna göra den. Du gör en sökning med de filtreringar du önskar samt klickar i att denna sökning även ska vara en bevakning. Du kommer då att få ett mail så snart det kommer in nya lediga lägenheter i Gällivare som matchar de krav du har fyllt i.

Inom vilket område i Gällivare vill du hitta hyreslägenhet?

Gällivare har flera områden där du kan välja att bo. Bland annat har du Ullatti , Hakkas , Malmberget , Nikkaluokta och Koskullskulle .

Så tar du dig till Gällivare

Både Europaväg 10 och riksväg 45 går genom Gällivare kommun. Du har även Malmbanan med station i just Gällivare. Sedan är även Gällivare ändstation på Inlandsbanan, som har nattåg från Stockholm. En bit utanför orten har du Gällivare flygplats. Sedan går det även flera busslinjer inom Gällivare, Malmberget och Koskullskulle.

Upplev Gällivare

Gällivare passar dig som gillar naturen! Här finns det nämligen gott om just detta. Gällivare i sig är en pittoresk gruvstad med närhet till skogen, fjällen och glaciärerna. Här kan du leva vildmarksliv så väl som ägna dig åt annat i själva staden.

Ett trevligt besöksmål är Gällivare museum, som har fokus på tre kulturer, nämligen samer, rallare och nybyggare. Missa inte heller en rundtur i Aitikgruvan, en av Europas största koppargruvor.

Gällivare har även två kyrkor. Det är Gällivare Gamla Kyrka, daterad till 1700-talet. Sedan finns Gällivare Nya Kyrka.

Från Gällivare kan du även ta dig olika dagsturer. Bland annat för att besöka Malmberget, där du kan få en bra inblick i regionens historiska gruvnäring. Du har även besöksmål som Sarek, Stora Sjöfallet och Muddus nationalpark. Alla tre ingår i Lapplands världsarv Laponia.

Gillar du skidåkning så har du Dundret. På denna plats kan du även vandra samt se midnattssolen på första parkett.

Givetvis finns det gott om friluftsaktiviteter som fiske, vandring, skidor, samt en hel del annat.  Du kan även besöka Djävulsklyftan, Hakkasfallet, Stora Sjöfallet och Luspebryggan.

I Gällivare finns det även bra shopping, med produkter från lokala kreatörer så väl som samiska hantverk samt så klart även ”vanlig” shopping.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som är på jakt efter en hyreslägenhet i Gällivare, du kan vara trygg i att använda dig av BostadsPortal. Vår sajt är säker samt att du enkelt kan hitta lediga lägenheter i Gällivare. Sedan är det även tryggt att hyra lägenhet i Gällivare. Det eftersom att här på vår portal finns det bara seriösa uthyrare. Du kan därmed hitta en lägenhet i Gällivare på ett tryggt och säkert sätt.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske letat efter en lägenhet i Gällivare ett bra tag nu men inte riktigt hittat vad du vill ha. Du kan då göra på ett annat sätt. Du kan söka efter lediga lägenheter i Gällivare och välja en som är större än vad du behöver. Sedan hyra ut ett rum eller två av dessa, till en annan person. Du blir då lite av en hyresvärd du med.

BostadsPortal – när du behöver en lägenhet i Gällivare

När du ska leta efter lediga lägenheter i Gällivare, så är BostadsPortal ett bra val. Vår sajt är trygg och säker samt att när du ska hyra lägenhet i Gällivare, så är det seriösa uthyrare du hyr av. För att få mest ut av vår portal så rekommenderar vi dig att du registrerar dig. Du får det enklare då du ska göra bostadsbevakning eller när du ska kontakta en uthyrare.

Här på BostadsPortal har vi bra sökfunktioner där du kan filtrera ut vad du vill ha. Det gör att du ganska enkelt kan hitta en passande lägenhet i Gällivare.

Kontakta vår kundtjäns vid frågor eller funderingar

Har du frågor om något eller har funderingar, så kan du med fördel kontakta vår kundtjänst. Du har även en sida med FAQ där du kan hitta vanliga frågor med svar.

Vi på BostadsPortal önskar dig ett stort lycka till att hitta den lägenhet i Gällivare du vill hyra!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA