Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Forshaga

Lediga lägenheter i Forshaga

1 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
1 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 63 m²
Forshaga, Storgatan
5 189 SEK6 dagar sedan

Liknande annonser i Forshaga

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Forshaga på BostadsPortal

Letar du efter ett bra ställe med lediga lägenheter i Forshaga? Då har du kommit rätt! Här hos oss på BostadsPortal är det enkelt att få tag på en hyreslägenhet i Forshaga. Forshaga är en ort som ligger i Värmland , inte långt från Karlstad . Du har även nära till Sunne och till Torsby. Dessutom ligger norska gränsen inte allt för långt bort.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Forshaga

Du som har bestämt dig för att det är just en hyreslägenhet i Forshaga, du kan söka efter lediga lägenheter i Forshaga. Men vi vill även att du ska veta att det finns andra bostadsalternativ i denna ort. Du kan bland annat hitta rum att hyra så väl som du kan hyra stuga eller hus i Forshaga .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Forshaga

När du ska börja leta efter lediga lägenheter i Forshaga så kan du använda dig av två söksätt. Om du väljer göra en snabbsökning så får du upp alla lediga bostäder. Du som bara vill se lägenheter måste göra en avancerad sökning eftersom att du då kan filtrera den på olika sätt.

Gör en avancerade sökning för att hitta en lägenhet i Forshaga

För att du ska hitta en lägenhet i Forshaga som möter dina krav och dina önskemål så kan det vara bra att göra en sökning med filtrering. För då får du bättre sökresultat och slipper se en lista på alla lediga lägenheter i Forshaga.

Det kan till exempel vara smart att fylla i hur stor lägenheten ska vara, både när det gäller antal rum samt antal kvadratmeter. Därtill kan du klicka i om lägenheten ska ha balkong eller om husdjur tillåts samt en massa mer.

Du kan även skriva in vad du max vill betala i hyra eller när du önskar att flytta in samt även en hel del andra bra filtreringsmöjligheter.

Bostadsbevakning är en smart tjänst för att hitta lägenheter i Forshaga

Du som vill hyra lägenhet i Forshaga, du måste ju börja med att söka fram lediga alternativ. Om du inte vill göra allt för många sökningar på egen hand, använd dig av Bostadsbevakning . Dock måste du registrera dig hos oss. Efter det så kan du göra en filtrerad sökning samt klicka i Bostadsbevakningen. Därefter är det bara att vänta på mail från oss. Detta skickar vi då till dig då vi får in matchade lägenheter.

Inom vilket område i Forshaga vill du hitta lägenhet?

Du har flera områden i Forshaga att välja på. Bland annat Deje , Perstorp och centrala Forshaga.

Hur du åker till och från Forshaga

Att ta dig till Forshaga är inte svårt eftersom att utanför så går E45. Denna går vidare till antingen E18 eller E20 beroende på hållet du åker. Du kan även välja att åka buss eller tåg.

Saker att göra och se i Forshaga

Forshaga har det mesta du kan tänka dig. Det finns allt från vacker natur till trevlig shopping. Bland aktiviteter att göra här har du bland annat golf, både vanlig och mini. Du har även möjlighet att fiska så väl som att bada. Du kan ägna dig åt att vandra eller cykla med, då till exempel på Klarälvsbanan.

Andra trevliga aktiviteter att göra är trollvandring i Skived, discgolf, gå pilgrimsleden eller att testa på en spökvandring. En annan kul grej som finns är det som kallas HittaUt. Det är då att du ska med hjälp av kartor hitta olika checkpoints som finns utplacerade på olika ställen i Forshaga kommun.

Forshaga har även en hel del inom kultur och historia. Missa inte ett besök på gamla kraftstationen i Deje till exempel. Du har även flera fina hembygdsgårdar att kolla in. Kyrkor är en annan sak det finns flera stycken av runt om i hela kommunen. Ta också ett besök på Kvarntorp som är en gammal herrgård med unik natur.

Shopping är en annan sak du kan ägna dig åt i Forshaga. Det finns en hel del trevliga butiker att välja på. Du har också trevliga ställen att äta gott på.

Sedan har du även Karlstad nära som i sig har en hel del att erbjuda inom både sevärdheter och aktiviteter.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter en hyreslägenhet i Forshaga så kan du göra det hos oss och känna dig trygg och säker på alla sidor. Du är även trygg i att hyra lägenhet i Forshaga via våra sidor. Det eftersom att alla våra uthyrare är seriösa!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du inte ännu har hittat en perfekt lägenhet i Forshaga när du sökt, så kan det vara värt att göra om din sökning något. En bra sak att testa är att ha alla samma kriterier men att söka efter en större lägenhet. Hittar du då en du tycker passar så kan du senare hyra ut ett av de rum du inte själv har behov av. Om du ska hyra ut ett rum så gör det med oss. Vi ger dig då tillgång till digitala verktyg.

Ta hjälp av BostadsPortal för att hitta en lägenhet i Forshaga

När det gäller lediga lägenheter i Forshaga, välj då att använda dig av BostadsPortal. Här är det mycket enkelt att hitta och hyra lägenhet i Forshaga. Se bara till så att du börjar med att registrera dig. För då får du tillgång till flera bra funktioner som till exempel Bostadsbevakning .

Hos oss kan du hitta lediga lägenheter så väl som du kan hitta hus , stugor och rum som hyrs ut . Dels i Forshaga, dels i andra orter och städer runt om i Sverige.

Skulle du ha en fråga eller undring, så se då till att ta kontakt med oss via vår kundtjänst. Du kan också testa att kolla på vår sida med FAQ. Där har vi nämligen samlat vanliga frågor och svar.

Vi hoppas att du med hjälp av oss och våra sidor snart ska hitta en bra lägenhet i Forshaga, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA