Ekerö - Näktergalsvägen
29 maj
9/ Rum
360/ m2
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
45 000 kr
Månadshyra
29 maj

Kostnader

Månadshyra
45000 kr

Beskrivning

ELFNÄS GÅRD

Elfnäs Gård är en vackert belägen 1800-tals gård med utsikt över Mälaren. Gården ligger i det hemtrevliga och populära Älvnäs. I närområdet finns en supertrevlig lekplats för de små, naturområden för friluftsliv och busshållplats med linje till Brommaplan på ca 40 min. Med bil tar det ca 20min.

Huvudbyggnaden, om ca 360 kvm som nu erbjuds till uthyrning ligger på en stor parkliknande sjötomt om ca 17 000 kvm med en vacker gammal ek, äppelträd och med stora gräsytor som sträcker sig runt och från huvudbyggnaden ner mot sjön. På tomten finns ett trevligt poolområde med trädäck och bubbelbad. Detta nyttjas tillsammans med andra hyresgäster på gården.

På gården finns, utöver huvudbyggnaden och de intilliggande två flyglarna, även ytterligare byggnader såsom en sjöstuga nere vid sjön, vagnslider, magasin samt ett nybyggt garage. Flyglarna och sjöstugan hyrs ut som separata boenden. Tillgång till extra förråd (utöver vad huvudbyggnaden innehar) och garage erbjuds efter överenskommelse. Parkering på gårdsplan ingår i hyran.

Den representativa huvudbyggnaden erbjuder en välkomnande hall, vackra salonger, lantligt och modernt kök, representativ matsal och sällskapsrum i fil samt ett sovrum eller arbetsrum. WC och tvättstuga finns också. Övervåningen har fyra sovrum, ett badrum samt en WC och ett sagolikt allrum med eldstad, umgänge och utsikt över Mälaren.


VISNING AV BOSTAD KAN BOKAS NÄR ETT SÖKUPPDRAG HAR REGISTRERATS UNDER MENYN "HYRA BOSTAD".

Se bostaden på en karta