Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Askersund

Lediga lägenheter i Askersund

2 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 70 m²
Askersund, Storgatan
6 000 SEK4 december

Liknande annonser i Askersund

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Askersund på BostadsPortal

Askersund är en ort som ligger i Örebro län i södra Närke. Om du vill hitta en lägenhet i Askersund så har du hamnat på rätt sida. Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Askersund på flera sätt.

När du bor i Askersund så har du nära till Örebro så väl som du även har relativt nära till Motala , Linköping och Norrköping .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Askersund

Om du har bestämt att du vill hyra lägenhet i Askersund så ska du söka efter lediga lägenheter i Askersund. Men du kan även hitta andra bostadsalternativ. Du kan till exempel välja att hyra ett hus eller en stuga i Askersund . Du kan även hitta rum som är för uthyrning.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Askersund

Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Askersund på två sätt. Dels kan du göra en så kallad snabbsökning på ortens namn i en enkel sökruta. Då får du fram alla lediga alternativ. Vill du bara få en lista med lägenheter som är lediga, då ska du göra en avancerad sökning. Där kan du nämligen filtrera på olika sätt.

Med en avancerad sökning kan du filtrera sökningen för att hitta en passande lägenhet i Askersund

Du har säkert vissa önskemål och krav på den lägenhet i Askersund du ska komma att hyra. För att du ska få fram en bra lista med matchande alternativ, se till att använda dig av filtreringen. Där kan du nämligen välja hur stor lägenheten ska vara och om du har andra önskemål som att det ska finnas hiss eller balkong till exempel.

Du har även möjlighet att fylla i saker som önskat inflyttningsdatum, max hyra och en massa andra bra saker. Var så noga du kan för att få fram matchande lägenheter.

Bostadsbevakning hjälper dig att hitta lägenhet i Askersund

För att hitta en lägenhet i Askersund, men slippa göra nya sökningar varje dag, varför inte testa vår Bostadsbevakning ? För att kunna använda den så ska du registrera dig hos oss. Efter du har gjort detta så gör du en sökning med de filtreringar du vill ha. När vi sedan får in lediga lägenheter i Askersund som matchar din sökning, då mailar vi dig.

Inom vilket område i Askersund vill du hitta lägenhet?

Områden i Askersund där du kan hitta lägenheter är bland annat Åsbro , Åmmeberg och Zinkgruvan .

Hur du tar dig till och från Askersund

Du kan enkelt ta dig till Askersund med bil. På ena sidan av orten går E20 och på andra sidan har du E4.

Upptäck Askersund

Askersund är en mycket vacker stad, nästan vykortslik under sommaren. Denna skärgårdsstad har mycket att bjuda på, året om. Att strosa i hamnen en fin sommardag är inte fel då det är fullt liv både på land och vatten. Kolla då även in Hamnmagasinet med konsthall, auktionskammare och butiker.

Mitt i stan, vid strandpromenaden finns Sagers stuga. Det är Askersunds äldsta hus. Under 1700-talet så drabbades staden av en brand och mycket brann ner, men inte denna stuga! Sedan är det även mysigt att bara strosa runt i staden och njuta av allt du hittar där. Det finns ställen med bra mat samt att du även kan ägna dig åt shopping.

Ett annat trevligt besöksmål är Askersunds kyrka. Den heter egentligen Askersunds Landskyrka. Den är vad du ser allra först om du kommer in i staden norrifrån. Kyrkan byggdes i tegel, under 1600-talet.

Du har även en hel del sevärdheter en bit utanför Askersund. Till exempel har du Rönne kapell som idag är en restaurang med fantastisk mat. Missa inte heller en tur till Stjärnsunds slott. Det ligger strax söder om staden. Slottet byggdes under 1800-talet. Det hamnade sedan i kungafamiljen Bernadottes ägor och prins Gustaf använde detta slott som sin viloplats på turer till och från Norge.

Kolla också in Harge uddar som är ett naturreservat och en badplats. Det finns en fin vandringsstig här med på 2,5 km.

Naturen i Askersund är även den helt fantastisk. Du kan paddla i skärgården eller åka båt på Vättern. Du kan även ta dig till Tiveden.

Askersund är en stad där det finns något för alla och väljer du att bo i en hyreslägenhet i Askersund så kommer du att trivas!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du vill söka efter lediga lägenheter i Askersund så kan du känna dig trygg och säker att göra det hos oss på BostadsPortal. Du kan även vara trygg när du väljer att hyra lägenhet i Askersund via våra uthyrare då de alla är seriösa samt noga kollade av oss.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du inte riktigt hittar vad du söker när du letar efter en lägenhet i Askersund, testa att söka efter en större lägenhet! Du kan alltid välja att hyra ut ett eller flera rum till andra. Då du ska hyra ut, gör det med oss och få tillgång till smarta digitala verktyg som underlättar det hela.

BostadsPortal – när du vill hitta en lägenhet i Askersund

Att välja oss på BostadsPortal för att leta efter lediga lägenheter i Askersund är ett bra val. Du har många möjligheter att via våra sidor hitta en bra lägenhet i Askersund. Vi rekommenderar att du registrerar dig hos oss för att få tillgång till fler funktioner.

Här hos oss kan du hitta lediga lägenheter i Askersund samt att du även kan välja att hyra hus , stugor och rum i Askersund . Vi har även lediga bostäder i andra orter och städer runt om i landet.

Undrar du över något speciellt eller har en viss fråga du känner du vill ha svar på, kontakta då oss via vår kundtjänst. Du kan även testa att läsa mer på vår sida med FAQ där du har vanliga frågor och svar.

Vi tror och hoppas på att du inom kort kommer kunna hyra en lägenhet i Askersund, med hjälp av oss på BostadsPortal, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA