Gyrogatan 5

Örebro, Almby-Norrbyås - Gyrogatan
7 november
3/ Rum
64/ m2
4e/ Våning
Inflyttningsdatum:1 januari
+6
11 676 kr
Månadshyra
7 november

Kostnader

Månadshyra
11676 kr

Funktioner

Hiss
Balkong

Beskrivning

Välkommen till Södra Ladugårdsängen! Ett område med vackra naturstråk och rekreation runt hörnet. Här finns närhet till såväl livsmedelsbutik som transportmedel.

Våra lägenheter byggda år 2018 är välplanerade med hög kvalitet och standard på både utrustning och material. Köksinredningen kommer från HTH och vitvarorna från Cylinda. I alla lägenheter finns ett förråd/klädkammare, inga övriga förråd finns i husen.
Det finns möjlighet till parkering för bilen både ute och i garage, cykelparkering både i hus och utanför samt tillgång till elbilspool. På den gröna innergården finns en grillplats.

I hyran ingår värme, kallvatten, kabel-tv med basutbud. Bredband ingår med ett tillägg på för närvarande 300 kr per månad. Individuell debitering för förbrukning av hushållsel och varmvatten tillkommer men debiteras för närvarande inte.
Bostadsområde är nytt och under uppbyggnad så man får räkna med byggarbeten på de närliggande fastigheterna. Även tillgängligheten kommer vara begränsad. Med anledning av detta ger vi en 10 % rabatt på hyran till och med 20200731.
OBS! Om den 1:a i månaden infaller på en lördag, söndag eller annan helgdag blir inflytt första vardagen därefter.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Almby-Norrbyås

Populära söktermer