Örebro, Almby-Norrbyås - Holländaregatan
12 september
2/ Rum
60/ m2
6e/ Våning
Inflyttningsdatum:1 januari
+4
7 891 kr
Månadshyra
12 september

Kostnader

Månadshyra
7891 kr

Funktioner

Lämligt för seniorer

Beskrivning

Hyresvärden tillämpar Bostadskö
Trappuppgången

Näsbyås ligger inom promenadavstånd från Hjälmaren och naturreservatet Oset. Här finns också fina promenadstråk och sittplatser för den picknick-sugne. Med hjälp av cykeln kommer du också snabbt till Naturens Hus och Rynningeviken på andra sidan Svartån.

Närområdet

I natursköna Näsby finns 22 seniorbostäder byggda 2008. Perfekt för den som vill bo bekvämt, ha nära till natur- och friluftsområden, men samtidigt tillgång till stadslivets puls.

Närmaste service finns i Tybble och på Österplan och det är nära till busshållsplatsen.

Huset är sex våningar högt och bjuder på en härlig utsikt över Oset och Hjälmaren. En fin gemensamhetslokal med uteplats och inbjudande trädgård finns. Lokalen kan även bokas för övernattning av gäster.

Till varje lägenhet hör en egen tvättavdelning i badrummet med tvättmaskin, torktumlare och avlastningsytor.

Intill husen finns bilplatser med motorvärmare utan tak. Lägenhetsförråd till varje bostad hittar du på vindsvåningen


Området

Näsbyås ligger inom promenadavstånd från Hjälmaren och naturreservatet Oset. Här finns också fina promenadstråk och sittplatser för den picknick-sugne. Med hjälp av cykeln kommer du också snabbt till Naturens Hus och Rynningeviken på andra sidan Svartån. Livsmedelsbutiker finns på flera håll, med bara ett par minuter på cykeln. I området mellan Österplan och Tybble finns bland annat flera livsmedelsbutiker, blomsteraffärer, frisörer och restauranger. Livsmedel finns också i närbelägna Ormesta.

Sökområdet
Tybble/Sörby/Almby är ett lugnt område med närhet både till centrala Örebro och universitetet. I Tybble centrum hittar du bland annat blomsterbutik, restaurang med mera. I områdets utkant ligger Tybbleparken med generösa grönområden, pulkabackar och en stor lekplats. I närområdet finns även förskola och grundskola från år F-9 samt ett antal större livsmedelsbutiker.Seniorbostad 65+

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Almby-Norrbyås

Populära söktermer