Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Åtvidaberg

Lediga lägenheter i Åtvidaberg

3 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum4 rum5 rum
3 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
5 rum lägenhet på 143 m²
Åtvidaberg, Åkervägen
11 002 SEK4 april
4 rum lägenhet på 83 m²
Åtvidaberg, Adelswärdsgatan
9 402 SEK28 mars

Liknande annonser i Åtvidaberg

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Åtvidaberg på BostadsPortal

Letar du efter lediga lägenheter i Åtvidaberg? Här hos oss på BostadsPortal kan du få tag på en bra hyreslägenhet i Åtvidaberg. Denna ort kallas lokalt för Åtvid och ligger i Östergötlands län . När du bor här så har du relativt nära till Linköping men även till Norrköping . Du har också mindre orter nära som Valdemarsvik och Kisa .

Att bo i Åtvidaberg är inte fel då det är en mycket trevlig stad med mycket att se och göra!

Hitta ett passande bostadsalternativ i Åtvidaberg

Vill du hyra lägenhet i Åtvidaberg eller kan du tänka dig att hyra någon annan form av bostad? Utöver att vi har lediga lägenheter i Åtvidaberg här hos oss så kan du även hitta andra bra bostadsalternativ. Du kan till exempel hyra ett rum så väl som du har möjlighet att hyra ett hus eller en stuga i Åtvidaberg .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Åtvidaberg

Om du har bestämt dig för att det är en lägenhet i Åtvidaberg som du ska söka efter, så kan det vara bra att välja rätt sökväg. Här på vår sida kan du söka på två sätt. Dels finns en snabbsökning i form av en enkel sökruta. Där skriver du in ort eller stad du vill bo i. Då får du upp alla bostadstyper som är lediga. Vill du bara få fram lediga lägenheter i Åtvidaberg så ska du göra en sökning med filtrering! Det för att bara få fram lägenheter.

Använd filtrerad sökning för att hitta en lägenhet i Åtvidaberg

Vi har en avancerad sökning där du enkelt kan filtrera på flera olika sätt. Du kan under denna sökning då klicka i att du bara vill se lediga lägenheter i Åtvidaberg. Men det är inte det enda du kan filtrera på! Du kan även klicka i en mängd andra val, eller fylla i.

Bland annat kan du skriva in hur stor lägenheten måste vara, både med rum och antal kvadratmeter. Sedan kan du även fylla i saker som inflyttningsdatum, max summa att betala i hyra och en massa mer. Se gärna till att du är så noggrann du bara kan eftersom du då ökar chansen att faktiskt hitta en lägenhet som passar just dig.

Bostadsbevakning hjälper dig att hitta en hyreslägenhet i Åtvidaberg

Om du inte vill göra egna sökningar var och varannan dag för att hitta en hyreslägenhet i Åtvidaberg så har vi ett tips till dig! Registrera dig hos oss och använd dig av Bostadsbevakning . Denna tjänst innebär att du då bara behöver göra en filtrerad sökning. Sedan sköter vi resten. När vi får in lägenheter som matchar din sökning och din bevakning så mailar vi dig! Du kan då bestämma om du vill ta kontakt med uthyrare eller inte.

Inom vilket område i Åtvidaberg vill du hitta lägenhet?

Åtvidaberg har ett par olika områden där du kan välja att bo. Du har bland annat östra Åtvidaberg så väl som västra Åtvidaberg samt Kinda .

Hur du kommer till Åtvidaberg

För att du ska ta dig till Åtvidaberg, så kan du välja olika transportmedel. Du kan ta bilen eftersom att orten ligger vid Riksväg 35. Sedan kan du även ta tåget då du har Tjustbanan.

Åtvidaberg erbjuder flera aktiviteter och sevärdheter

Det som Åtvidaberg har allra mest att erbjuda, det är en vacker natur och naturupplevelser. Här finns ett eklandskap och djupa skogar så väl som det finns över 200 sjöar. Utöver det så finns ett historiskt kvarter i orten med bibliotek, museer, utställningslokaler, samlingslokaler samt en massa mer.

Åtvidaberg är en klassisk bruksort men som idag ändå har en hel del moderniteter. Sedan finns även andra städer nära där du har en hel del sevärdheter och aktiviteter med att göra.

En sak som Åtvidaberg kommun har många av, det är naturreservat. Det finns idag cirka 20 stycken av dessa. Något orten är ensam om i hela världen att ha, det är en solkanon, som fungerar. Varje dag under sommaren så skjuter man en middagssalut med den! I maj 2022 förklarades den som byggnadsminnesmärke av Länsstyrelsen Östergötland. Denna solkanon är den typ av solur som finns i ett torn. Den är byggd under 1800-talet och ingick då i herrgården Adelsnäs engelska park.

När du bor i Åtvidaberg så finns det alltid något att se eller göra. Du har hembygdsföreningar, badplatser, motionsspår och en massa mer. Det finns även gruvfält, gårdsbutiker, gallerior och flera olika butiker. Det gör att du aldrig får det tråkigt när du bor här.

Åtvidaberg har även en egen motorklubb där du kan testa på olika racing eller vara med på bilträffar. Där arrangeras det även tävlingar.

Missa inte heller ett besök på ÅSSA Industri- och bilmuseum. Det är ett arbetslivsmuseum som bildades 1987. Här kan du lära dig mer om Åtvidabergs industrihistoria.

En annan trevlig sak i Åtvidaberg är Östgötaleden med en mängd olika slingor du kan vandra längs med. Du har då en mängd olika etapper du kan ta dig an. Du har både långa och korta turer.

I Åtvidaberg sker det även en hel del evenemang. Bland annat finns guidningar av byn med de två tornen. Du har även allsångskvällar, kultursommar och industriarvsrundan. Varje vinter är det även julmarknad utanför Storgruvelaven.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Vi vill att du ska veta att du kan vara trygg på våra sidor. De är säkra att använda dig av. Sedan är det även mycket tryggt att hyra lägenhet i Åtvidaberg via de uthyrare som vi har här. Det eftersom de alla är noggrant kollade!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du inte fått tag på en lägenhet i Åtvidaberg som du vill hyra? Ett sätt att gå tillväga är att söka på samma sätt som innan men att söka efter en med fler rum. För om du då hittar en du gillar, så kan du hyra ut ett av rummen till någon som har behov av just detta. Du kan självklart då hyra ut via oss. Då får du tillgång till digitala verktyg som underlättar det hela. Att hyra ut på egen hand är inte svårt, bara du har godkänt av den du hyr av.

BostadsPortal – hjälper dig med att hitta en lägenhet i Åtvidaberg

När det gäller lediga lägenheter i Åtvidaberg så är detta något du kan hitta här hos oss på BostadsPortal. Vi erbjuder även rum , hus och stugor . Dessutom har vi lediga lägenheter i andra orter och städer med. Så oavsett var du vill bo, så kan du med oss hitta en ledig bostad att hyra .

Det bästa du kan göra för att ha störst nytta av våra sidor, det är att registrera dig. För då kommer du att få tillgång till fler funktioner, bland annat Bostadsbevakning . Att registrera dig hos oss är helt gratis. Sedan kan du söka efter det du önskar att hyra.

Skulle det vara så att du har en fråga eller att du undrar över något särskilt, tveka då inte att ta kontakt med oss via vår kundtjänst. Du kan också kolla på vår sida med FAQ. Där har vi samlat många vanliga frågor och svar.

Vi hoppas att du med hjälp av oss på BostadsPortal ska hitta en bra hyreslägenhet i Åtvidaberg, lycka till.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA