Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Åstorp

Lediga lägenheter i Åstorp

4 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
4 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 71 m²
Åstorp, Västergatan
9 193 SEK2 april

Liknande annonser i Åstorp

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Åstorp på BostadsPortal

Åstorp, en ort i nordvästra Skåne kan vara en trevlig plats att bo på. Är det kanske så att du är på jakt efter lediga lägenheter i Åstorp? Då har du hamnat helt rätt! Här på BostadsPortal kan du hitta din nästa hyreslägenhet i Åstorp på enkelt sätt!

Åstorp ligger mitt emellan Helsingborg och Hässleholm kan man säga. Bor du i Åstorp så har du även nära till mindre orter som Hyllinge , Bjuv och Östra Ljungby .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Åstorp

Vill du hyra lägenhet i Åstorp eller kan du tänka dig att hyra en annan form av bostad? Idag finns det ju lite olika varianter av hyresrätter. Utöver lediga lägenheter så listar vi även hus , stugor och rum i Åstorp .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Åstorp

Här på BostadsPortal så kan du söka på två sätt. Vi har en så kallad snabbsökning. Den innebär att du i sökrutan längst upp skriver in den ort eller den stad du vill hitta bostäder i. Dock får du då fram alla bostadsalternativ. Vill du bara få fram lediga lägenheter i Åstorp, så kan du använda dig av den avancerade sökningen. Där kan du även filtrera efter andra krav du har.

Filtrera sökningen för att hitta lägenhet i Åstorp

När du ska hitta en lägenhet i Åstorp så kanske du har vissa krav på hur den ska vara? Du kanske helst vill att den ska ha ett visst antal rum, eller att den har ett visst antal kvm? Hur man bor är ju ganska viktigt. För att du ska få med alla de krav du ställer på en lägenhet, så kan du med fördel filtrera din sökning så att den matchar dessa krav.

På den avancerade sökningen kan du bland annat fylla i minsta antal rum, antal kvm, när inflyttning kan ske, vad du max vill betala i hyra och hyresperiod. Du kan även filtrera på lägenheter som har balkong, som har hiss, som har parkering och så vidare.

Använd bostadsbevakning för att hitta lediga lägenheter i Åstorp

Du som vill hyra lägenhet i Åstorp, du bör ju söka efter en som passar just dig. Du kan som tidigare nämnt söka med filtrering. Dock är det ju så att de flesta inte har tid att göra sökningar var och varannan dag! Då är vår funktion Bostadsbevakning guld värd! Registrera dig först hos oss och gör sedan en avancerad sökning med de krav du har. Klicka i Bostadsbevakning och vänta. När nya lediga lägenheter i Åstorp som matchar kommer in, då får du mail.

Inom vilket område i Åstorp vill du hitta lägenhet?

Åstorp har flera områden som är trevliga att bo inom. Du har bland annat Bråstorp så väl som Kvidinge och Hyllinge .

Så kan du ta dig till Åstorp

Åstorp är beläget vid Söderåsens nordvästra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an. Sedan är Åstorp även en järnvägsknut. Här går bland annat Pågatåg mot Helsingborg och Kristianstad . Du har även Söderåsbanan som utgår söderut mot Malmö .

Upptäck vad Åstorp har att erbjuda

I Åstorp så finns det en hel del att upptäcka och uppleva. Du har en hel del besöksmål som är väl värda att kolla in. En av dem är Arboretum Circle of Life Åstorp. Där har Åstorps Turistförening tillsammans med olika partners skapat ett område där inspiration och människor skall trivas och utvecklas. Det på hela 3200 kvm!

Ett annat besöksmål är Gyllenbielkeska Hospitalet som är Sveriges äldsta bevarade fattighus. Här är den ursprungliga inredningen kvar. En del av byggnaden är även ett museem.

Gillar du kultur, så finns Kulturhuset Björnen där det varje år hålls en mängd olika arrangemang.

I Nyvång hittar du Nyvångshögen och Nyvångs gruvmuseum. När det gäller Nyvångshögen så är det en slagghög som finns kvar från tiden man bröt stenkol här. Det mellan 1907–1966.

Stora, fina grönområden kan du hitta i Perslund. Det finns bland annat en inhägnad lekplats, ett utegym samt Åstorps hembygdsgård. Här anordnas det även hantverksdagar och julmarknad med mera.

Missa inte heller Tingvalla strövområde, som är så att säga Åstorps öppning in till Söderåsen. Här finns det en lövskog samt orörd natur. Här har du även en av Skåneledens etapper, som går från Ås till Ås.

Upptäck även Tomarps Kungsgård i Kvidinge, som är en levande medeltidsborg. Under sommaren sker det mycket roliga saker här.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan här på BostadsPortal vara trygg när du surfar runt för att leta efter lediga lägenheter i Åstorp. Sedan kan du även känna dig trygg i att hyra lägenhet i Åstorp via någon av de uthyrare du hittar här hos oss.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du inte hittat exakt den hyreslägenhet i Åstorp du tänkt dig? Ett smart tips vi har är att du hyr en större lägenhet för att sedan hyra ut ett rum själv. Du kan alltså bli både hyresgäst och uthyrare om du vill det.

Vill du hyra lägenhet i Åstorp? - Välj BostadsPortal

Om du är ute efter en lägenhet i Åstorp, så kan det ju vara bra att ha en tillförlitlig sajt att använda dig av för att leta efter just det. Vi på BostadsPortal listar ständigt nya objekt som hyrs ut. Sedan är vår sajt trygg och söker och att hyra lägenhet i Åstorp via våra uthyrare är även det tryggt.

Vi rekommenderar dig att registrera ett konto här på BostadsPortal. Du får då tillgång till en mängd bra funktioner, varav många av dem är gratis.

Du kan här på vår sajt enkelt söka efter lediga lägenheter i Åstorp så väl som i andra orter och städer. Du kan även hitta andra hyresrätter i form av hus, stugor och rum.

Vi har en bra kundtjänst du kan kontakta om du har en fråga du vill ha svar på. Du får även gärna kika in på vår FAQ-sida.

Vi på BostadsPortal vill även passa på att önska dig lycka till i jakten på en lägenhet i Åstorp.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA