Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Ängelholm

Hyra hus i Ängelholm

0 Resultat
Alla rum
Alla rum
0 Resultat

Inga bostäder för tillfället

Vi jobbar på att få nya bostäder i denna stad. Medan du väntar har du följande alternativ:
  • Upprätta BostadsBevakning och få ett mail när vi får nya bostäder
  • Sök efter hyresbostäder i andra städer längst upp i sökfältet
  • Utöka din sökning med vår kartfunktion
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
Populära söktermer
  • Alla Hus

Hyra hus i Ängelholm - Mer info här

Letar du efter en bostad till dig och din familj? Eller är du bara i behov av en större boyta? Eller drömmer du helt enkelt om egen gård, att bo i ett hus men gärna vill slippa ta lån? Att hyra hus kan vara något för dig! På denna sida delar vi med oss av några bra saker om hur det är att hyra hus i en stad som Ängelhom genom att använda dig av våra digitala verktyg samt tjänster på BostadsPortal. Hos oss prioriterar vi din trygghet, därför är det endast godkända annonser som vi har samlat in från både privata och kommersiella hyresvärdar. I Ängelholm finns det olika typer av bostäder som hyrs ut, och alla ska kunna hitta något som passar deras önskemål. Hoppas du också finner något som passar just dig!

Att bo som Ängelholmbor

Det finns ingen officiell bostadskö i Ängelholm men kommunen har ett kommunalt bostadsbolag som förvaltar hyresrätter. Dock ligger ansvaret fortfarande hos dig som bostadssökande att komma i kontakt med hyresvärdar i Ängelholm. Varje hyresvärd och bostadsbolag kan ha sitt eget kösystem och då de har begränsat nummer av bostäder till uthyrning. Det innebär också att du möjligtvis behöver stå i kö länge innan du blir erbjuden en bostad eller ens visning. Dessutom är utmaningen stor att hitta något som passar just din situation. Därför är BostadsPortal ett bra alternativ då vi har samlat olika typer av bostadsannonser från både privata och kommersiella hyresvärdar runt om Ängelholm.

Fördelar med att hyra hus i Ängelholm

Ängelholm är en kuststad i Skåne som har mycket att erbjuda. Med över 41 000 invånare innebär det naturligtvis en mångfald kultur med 500 år gammal historik. Det finns natur, kultur och andra upplevelser såsom restauranger, shopping och olika föreningar samt klubbar. I Ängelholm finner du exempelvis Magnarps Strandmarker, Ausås Mölla, Laxtrappan och olika gallerier såsom Galleri & Atelje Åsikten, Galleri Hyttstigen och Eva Carlsson Toft Keramikatelje. I innerstan bjuds det på en kombination av små butiker och stora shoppingskedjor. Självklart har du alltid nära till bad, hav och strand i Ängelholm!

Du har en möjlighet att hitta olika typer av lediga hus, och det finns många fördelar med att hyra hus i Ängelholm, bland annat en större boarea. Hyr du hus har du oftast tillgång till egen trädgård eller terrass. Du slipper även renoveringsprojekt eller byte av vattenledningar för det är hyresvärdens ansvar att underhålla huset. Dock betyder det inte att du får göra precis som du vill. Du har fortfarande dina skyldigheter samt rättigheter gentemot din hyresvärd som till exempel att betala hyra i tid och hålla huset i gott skick.

Bevaka lediga hus i Ängelholm

På BostadsPortal erbjuder vi olika digitala verktyg som du kan ta del av i din bostadssökning och effektivisera processen. Vårt bevakningsmail är en gratistjänst, och det är enkelt och tryggt att använda. Det du behöver göra är att ställa in dina sökkriterier såsom område, storlek, antal rum och pris på sökssidan. Sedan kan du vänta på att ta emot mail från oss då vi bevakar hela marknaden åt dig, och vi skickar mail till dig så fort det kommer in lediga hus som matchar din sökning. Du kan ha fler bevakningar igång samtidigt för att öka din chans att hitta ditt hus ännu snabbare, och det är krångelfritt att stänga av bevakningsmailet. Du kan slå av en bevakning precis när du vill.

Kontakta oss

Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen ta kontakta oss. Vår erfarna kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 8-16, för att svara på dina frågor och hjälpa dig att få en så trygg bostadssökning som möjligt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om vad som pågår i verksamhets. Du kan också följa oss på vår blogg för att ta del av inspiration, idéer och tips.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA