Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Kristianstad

Hyra hus i Kristianstad

7 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum6 rum
7 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum hus på 21 m²
Östermalm, Lasarettsboulevarden
3 560 SEKIgår
6 rum hus på 145 m²
Kristianstad, Arkelstorpsvägen
9 500 SEK8 januari

Liknande annonser i Kristianstad

Populära söktermer
  • Alla Hus

Hyra hus i Kristianstad - Mer info här

Är du i behov av en större boyta? Eller är du bara sugen på att flytta in i ett hus i Kristianstad? På BostadsPortal hittar du vårt urval av lediga hus som uthyres i Kristianstad. Vi har samlat annonser från både privata hyresvärdar och etablerade bostadsföretag för att kunna erbjuda översikten över tillgängliga hus. Här delar vi med oss av några bra saker att veta och tänka på när du vill hyra hus i Kristianstads kommun.

Fördelar med att hyra hus i Kristianstad

Förutom den större boytan finns det andra fördelar som kommer med denna typ av boendeform. Du får även tillgång till egen trädgård, uteplats eller terrass som du kan disponera till grillkvällar eller andra aktiviteter. På BostadsPortal kommer det in lediga hus till uthyrning som har pool, egen bastu, fantastiska utsikten över en äng eller egen brygga. Det finns gott om valmöjligheter och fördelar med att hyra hus, även i en kommun som Kristianstad. Det är också ett perfekt alternativ för dig som överväger att köpa hus och vill prova bo i ett hus först och se om det passar din livsstil. Dock slipper du ta lån som när du ska köpa ett hus. När du hyr ett hus i Kristianstad behöver du inte heller ta dig an stora renoveringsprojekt då det är hyresvärdens ansvar. Självfallet ska du se till att ta hand om huset och behålla det i ett gott skick. Med att hyra hus i Kristianstad kommer det både frihet och andra ansvar som du kanske inte kan få när du hyr andra typer av bostad.

Bevaka lediga hus i Kristianstad

Vi rekommenderar dig att ta del av våra digitala verktyg för att effektivisera din sökning på BostadsPortal. Du kan slippa de timmarna framför datorn eller på mobilen genom att skapa en bevakning. Med vårt bevakningsmail som är en gratistjänst kommer du aldrig missa lediga hus i Kristianstad. Det enda du behöver göra är att ställa in dina sökkriterier på söksidan. Du väljer själv bostadstyp, område, storlek, och antal rum, och du kan ha en ännu mer specifik sökning med våra filter. Om det är ett hus i Kristianstad som tillåter husdjur eller om det ska vara lämpligt för barn. För att öka din chans att hitta ditt nästa hus att hyra kan du ha fler bevakningar med olika sökningar igång samtidigt. Vi skickar mail till dig så fort det kommer in lediga hus i Kristianstad som matchar din/a sökning/ar, och därifrån kan du gå direkt till annonserna. Du kan stänga av en bevakning precis när du vill på samma sätt som när du aktiverar den och du kommer inte få fler mail från oss utifrån den sökningen.

Kontakta oss

Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att skriva till oss på Facebook Messenger eller e-post. Vår kundsupport kan nås på vardagar mellan kl 8-16. Om du har ett hus eller en villa i Kristianstad som du vill hyra ut kan du läsa mer om bostadsuthyrning på vår sida för hyresvärdar . Där lär du dig om hur det är att vara hyresvärd på BostadsPortal och vilka verktyg som du har tillgång till. För dagliga uppdateringar kan du följa oss på Facebook, och om du vill få fler nyttiga tips som rör hyresmarknaden kan du också hålla dig uppdaterad på vår blogg .

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA