Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Kalmar

Hyra hus i Kalmar

0 Resultat
Alla rum
Alla rum
0 Resultat

Inga bostäder för tillfället

Vi jobbar på att få nya bostäder i denna stad. Medan du väntar har du följande alternativ:
  • Upprätta BostadsBevakning och få ett mail när vi får nya bostäder
  • Sök efter hyresbostäder i andra städer längst upp i sökfältet
  • Utöka din sökning med vår kartfunktion
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
Populära söktermer
  • Alla Hus

Att hyra hus i Kalmar

Söker du bostad att hyra i Kalmar? Eller är du och din familj i behov av en större boarea? Att hyra hus i Kalmar kan då vara något för dig! Här delar vi med oss av några bra saker att veta när du vill hyra hus. Som bostadssökande på BostadsPortal har du tillgång till våra digital verktyg samt tjänster som kommer att underlätta din bostadssökning. Vi erbjuder ett stort urval av olika typer av hus och bostäder i Kalmar som vi har samlat från både kommersiella och privata hyresvärdar. Dessutom är det tryggt att hyra hus i Kalmar hos oss då vi endast visar godkända annonser. Din trygghet är vår prioritering!

Hus uthyres i Kalmar

Det finns olika typer av hus som uthyres i Kalmar. Du kan justera din sökning utifrån dina förutsättningar. Med våra filter hittar du hus i Kalmar som ligger i ett barnvänligt område eller en villa med egen tillgång till uteplats i trädgård där du kan hålla i grillkvällar på sommaren och ha snöbollskrig på vintern. Du kommer att ha gott om utrymme som kan disponeras som du vill. Eftersom vi har samlar annonser från både kommersiella och privata hyresvärdar i Kalmar har du då en större chans att hitta något som faller dig i smaken. Hus som uthyres finns både i innerstan och på utkanten ute i naturen.

Fördelar med att hyra hus

Som många kanske inte vet om finns det en del fördelar med att hyra hus. Först och främst får du en större boyta till dig och din familj. Som ett stort plus har du också tillgång till uteplats, trädgård eller terrass. Inte alltför sällan hyrs ut huset med tillgång till egen pool samt jacuzzi! Du slipper ta ett stort lån, därav mindre avgifter, och de flesta husen uthyres under en längre tid. Vid renovering är det hyresvärdens ansvar eller om tapeten behöver bytas, väggarna behöver målas om eller vattenledningar behöver inköpas är det också hyresvärdens ansvar. Självklart har du dina skyldigheter samt rättigheter som hyresgäst - att bland annat betala hyra i tid, upprätthålla husets skick så gott det går och rapportera till din hyresvärd om det är något.

Bevaka lediga hus i Kalmar

Vi på BostadsPortal vill göra det enklare och tryggare för dig att söka och hyra hus i Kalmar, därför erbjuder vi olika digitala verktyg som du kan ta del av. Vårt bevakningsmail är en gratis tjänst som kommer att underlätta processen och effektivisera din tid i bostadsletandet. Du kan slå på bevakningsmailet på söksidan genom att ställa in dina sökkriterier såsom område, pris, antal rum och storlek. Det går också att vara ännu mer specifik med din sökning då du kan välja om du letar något barnvänligt eller om djur är tillåtet. Sedan är det bara att “slå på” och vänta på våra mail. Vi skickar mail till dig så fort det dyker upp nya hus som blir lediga och matchar din sökning. För att öka din chans ännu mer kan du ha fler bevakningar igång samtidigt. När du har hittat ditt hus i Kalmar kan du slå av bevakningsmailet, precis när du vill!

Kontakta oss

Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 9-15. Om du har ett hus i Kalmar som du vill hyra ut kan du också få hjälp eller läsa mer om bostadsuthyrning på BostadsPortal.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter, information och tävlingar. Du kan även följa oss på vår blogg där delar med oss av tips, inspiration och idéer som kan vara tilllags för dig i ditt husletande i Kalmar.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA