Charmigt litet hus i lantlig hästby.

Bålsta, Håbo N - Katrinedalsvägen
7 maj
3,5/ Rum
65/ m2
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
10 000 kr
Månadshyra
7 maj

Kostnader

Månadshyra
10000 kr

Beskrivning

Välkommen till ett genuint och charmigt boende ute på landet. Huset ligger i en unik lantlig by och är vackert beläget med utsikt över hästhagar, åker och sjö. Intill huvudbyggnaden i byn med närliggande hus samt hästanläggning. Det tar 10 min med bil till Bålsta. För att bo här måste man ha bil. Stallplats finns att hyra för dig med hästintresse.
Huset har de senaste åren varsamt genomgått renovering till året runt standard. Här finner ni ett charmigt master bed med original detaljer, såsom takbjälkar och vedspis. Ett vardagsrum med hög mysfaktor. Matsalsgrupp för fyra samt en vacker vedspis och spröjsade fönster.
Ett funktionellt och nyrenoverat kök med sittplats för fyra.
Wc med dusch. En välkomnande hall samt ett mindre sovrum med enkel säng.
Ett boende för dig som vill bo i ett historiskt renoverat charmigt litet hus, i författarens Jan Fridegårds fotspår. För dig som vill ut på landet och ha närhet till sjön och vacker natur, samtidigt ha pendlings avstånd till Stockholm Uppsala Enköping & Arlanda.

• Hyra:10000 kr /månad kallhyra. El & sophämtning tillkommer
• Deposition: 10000 kr
• Möblerat: Ja
• Husdjur: katt men inte hund.
• Rökning: Ej tillåtet

Stallplats finns att hyra.
Vi söker skötsam person / par med stabil inkomst, ordnad ekonomi. En UC kommer att tas. Obs att det krävs bil för att bo här. Inte lämpligt för barnfamilj!
Vid seriöst intresse vänligen maila och berätta om Er själva. Mer bilder samt bokad tid för visning sker med seriösa intressenter.Se bostaden på en karta