Förstahand | Stockholms kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Stockholm
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Hitta din nästa Hyresbostad i Stockholm i dag!

Om du vill hyra en bostad i Stockholm så kan du lugnt börja leta här! BostadsPortal har hela utbudet av tillgängliga hyresbostäder i de svenska kommunerna, oavsett om det är en lägenhet, rum eller hus. Vi samlar hela hyresmarknaden på en plats så att du slipper leta på fler ställen.


Sökkriterier

Söker du en hyresrätt i Stockholm så ta en titt på denna portal och se om vi kan erbjuda några intressanta annonser för lägenheter, villor, rum, kollektiv eller andra typer av boende som passar det just du söker efter. Här hittar du flera tusen egna unika annonser, men också bostadsannonser från alla andra betydande hyressajter!

Du markerar dina önskemål här längst uppe på sidan så får du alla tillgängliga annonser som finns i Stockholm vis söktillfället. Kom ihåg att vi hela tiden uppdaterar sajten med nya annonser, bokmärk gärna sidan och besök oss igen!


Få kontakt med uthyrare

När du finner en annons i Stockholm som du är intresserad av är det möjligt att du måste ha tillgång till ett HittaBostadsPaket för att kunna kontakta hyresvärdarna. Stora delar av våra annonser är gratis men de nyaste hyreslägenheterna på vår sajt är dolda om du inte väljer att köpa HittabostadsPaketet.


Bevakningsmail

Vill du bli informerad om när nyinkomna annonser med passande hyresbostäder i Stockholm kommun kommit upp på sajten så ska du bara starta upp ett Bevakningsmail så ger vi dig genast mejl om nya lediga hyresrätter. Du kan välja att få meddelande varje dag eller en gång i veckan.


Support
Blogg