Referenser från hyresvärdar

Jag vill tacka er för den fina service som ni ger till personer som behöver hyra ut sin bostäder. Sedan två år tillbaka har jag fått hjälp av er och jag är mycket nöjd med er snabba och effektiva service. Tusen tack till er alla som arbetar där.
Patty
BostadsPortal är ett utmärkt ställe att hitta en bra hyresgäst.
Petra
Tack för hjälpen. Jag har fått en hyresgäst genom BostadsPortal. Vi hörs igen när det är dags. Med vänliga hälsningar
Priya
Vi tycker att BostadsPortal har varit jättebra för oss, vi har fått in fler förfrågningar från dessa annonser. Inför uthyrning vintersäsong fick vi många förfrågningar.
Pia
Visbylägenheter
Tack för flera år av bra samarbete. Jag har varit mycket nöjd med den tjänst ni erbjudit och det är min förhoppning att ni får upprätta ett lika bra samarbete även med den nya fastighetsägaren.
Amelie
C-G-B Invest Service AB
Jag ÄLSKAR BostadsPortal! De är så himla trevliga att kommunicera med och riktigt serviceminded! Till helgen flyttar en 22-årig tjej hem till oss. Tack för all hjälp! Hasta la vista!
Ingela
Att hyra ut i Stockholm kan vara en prövning men med BostadsPortal är det superenkelt. Jag får de svar jag vill ha, på mitt sätt och alla svar kommer från toppkandidater
Christian
Ägare och förvaltare, Glob Fastigheter AB, Stockholm
Vi fick betydligt fler svar på andra marknadsplatser, och det är nödvändigtvis inte en bra sak, men samtliga sökande genom BostadsPortal var sådana som vi ville skriva kontrakt med
Marie
Hyresadministratör Vita Örn AB, Malmö
Gratis annonsering, smidigt system, snabb uthyrning och seriösa sökande, det är därför jag använder BostadsPortal
Anette
Chefsadministratör, C-G B Invest AB, Hässleholm
Support
Blogg