vårgatan 13

Malmö, Värnhem - Vårgatan
18 November
3/ Rooms
86/ m2
2nd/ floor
Move in date:as soon as possible
+1
4 800 kr
Monthly net rent
18 November

Costs

Monthly rent
4800 kr

Features

Students only

Description

Inneboende sökes i Malmö, nära VärnhemstorgetFrån och med 1 dec uthyres ett stort rum (ca 20kvm) i en trerumslägenhet i norra Malmö. Huset är byggt 1938 viket medför en äldre känsla med knarriga parkettgolv och visst renoveringsbehov av huset. Rummet som hyrs ut är nyligen vitmålat och möblerat med två stora garderober, dubbelsäng och byrå. Rummet vätter ut mot en mindre gatan medans vardagsrummet möts av en lummig innergård i söderläge. Runt hörnet av huset ligger busstorget med många förbindelser. Det finns även en pågatågs-station i närheten och en promenad till innerstan tar ca 15 min. Det finns gott av matställen av olika slag och många mataffärer att välja mellan samt små affärer som håller öppet länge. Även att nämna är närheten till systembolaget, apotek, gym och parker.

Lite om mig… Jag är 35 år och studerar till landskapsingenjör, är inne på sista (trejde) året. Har bott på samma adress i mer än tio år och haft många inneboende. Jag trivs med personer som har rutiner och som är lagom sociala och ordningsamma. Älskar ansvarsfulla människor med mål i livet, mycket självinsikt och ödmjukhet. På fritiden ägnar jag mig åt träning, vänner, odling och svt-play. Stadsutveckling är ett ämne som intresserar mig och jag drömmer om att kunna ta mig genom hela Malmö utan att behöva stanna för en enda bil. Jag drömmer även om att de kriminella gängen i Malmö ska besegras.

I dagsläget har jag uppdrag som kontaktperson till ett barn varannan vecka. Vi aktiverar oss på olika sätt under dagarna och ofta avslutas dagen med en middag och lite häng hos mig. Du som önskar att hyra rum måste förutom att gilla barn även ha överseende med fåglar, då jag har två undulater som flyger fritt och väsnas en del dagtid.Hyrestid: 1/12–19 tillsvidare.

1 månads depostion

Pris: 4800kr/ månad betalas den 27:e månaden innan. I hyran ingår värme, el, gas, kabel-tv och internet.

Vid intresse kan du maila mig på maria_persson_84@hotmail.com.

skriv och berätta lite om dig själv!


See this location on map

Other results in Värnhem

Popular search terms