Lägenhet - S:t Göransgatan, Visby

Visby, Innerstaden - S:t Göransgatan
10 January
2/ Rooms
60/ m2
Rental period:1-11 months
Move in date:as soon as possible
8 900 kr
Monthly net rent
10 January

Costs

Monthly rent
8900 kr

Features

Furnished

Description

Nybyggd lägenhet med mycket hög standard lämplig för en eller två personer. Uthyres terminsvis från första februari till slutet av juni, därefter tillgänglig från mitten augusti och framåt. Fullt möblerad och utrustad, inklusive TV. Boarea om 60 kvm plus inglasad balkong med utemöbler. Entréplan. Två ordinarie sängar och en bäddsoffa. Internet och digital-TV ingår i hyra. El och nätavgifter tillkommer utifrån förbrukning. Parkering finns intill fastigheten och plats kan lösas mot månadshyra. Fast anställning alternativt studieintyg är ett krav och referenser kommer efterfrågas vid intresse. Hyresavtal upprättas och en månadshyra i deposition.

Vår tvårumslägenhet vid Visby Strandgärdet, ett stenkast från ringmuren och Norderport, ligger på gångavstånd från Visby innerstad, Östercentrum och havet. Här har ett nytt bostadsområde etablerats i parkmiljö invid ringmuren och havet. Läget är perfekt med närhet till Visbys nöjes-, mat- och kulturutbud. Cykelställ men även förvaring i cykelrum är möjligt.

Lägenheten är byggd 2018 och har utrustats till en mycket hög standard i både materialval och vitvaror. Den har en öppen planlösning där kök och allrum hör ihop. Från sovrummet når man balkongen i söderläge. Badrummet är helkaklat och har gotländsk marmor på golvet. Finns både tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Entrén har marmorgolv vid dörrposten. Här finns en klädhängare, skohylla och garderob. Från entrén leds man in till kök och allrum. Köket har högklassiga maskiner från Miele: induktionshäll, diskmaskin, kyl och frys, ugn och mikrovågsugn. Vitlackade väggskåp samt bankskåp i ek omgärdar båda sidor av kökets väggar. Bänkskivan är gjord av gotländsk marmor och det finns en dubbel diskho. Köket är utrustat med husgeråd och typiskt förekommande tillbehör så som elvisp och handmixer.

Från köket öppnar sig allrummet. Här står ett matbord med plats för fyra, kan även expanderas med inläggsskiva. Vidare finns fåtöljer och en bäddsoffa med framåtbäddande sängar. På väggen mittemot soffan står en smart-TV på TV-bänk. Allrummet har ljusinsläpp från två väderstreck. Sovrummet i söderläge har en hel garderobsvägg i ek totalt fyra garderober. Vidare finns det två sängar som antingen kan stå ihop eller separerade med sängbord. En helglasad balkongdörr förser sovrummet med ljusinsläpp. Balkongen om 8 kvm är rektangulär till formen och inglasad om man önskar. Glasväggarna på balkongen kan öppnas upp efter tycke och väderlek. Här står utemöbler med plats.

See this location on map