3 rums lägenhet i Norberg

Norberg - Industrigatan
21 October
3/ Rooms
117/ m2
Move in date:as soon as possible
6 901 kr
Monthly net rent
21 October

Costs

Monthly rent
6901 kr

Description

Lägenhetskod 43104 - Tillträde 2020-01-01 eller tidigare.

Status uthyrning: AB-hem har redan minst en godkänd sökande som varit på visning och tackat ja till denna lägenhet. Annonsen ligger kvar på Blocket perioden ut, i händelse den nya hyresgästen får förhinder. Du är alltså välkommen söka lägenheten ändå och får i så fall en reservplats för visning.
OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först på visning.

Inom kort finns en gammaldags, charmig lägenhet med furugolv ledig på Industrigatan mitt i Norberg. Den ligger två trappor upp, boytan är på 117 kvm och månadshyran ligger på 6 901 kr (2018 års nivå, kommer att höjas 2019). Värme och egen tvättmaskin inne i lägenheten ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållselen.

Norbergs Centrum är mycket mysigt, med många kulturminnesmärken, bland annat Elsa Anderssons konditori som varje år under hela året tar emot otaliga busslaster med turister. Engelbrektsloppet är Norbergs stora festival, och vid torget bredvid antikhandeln ligger med samma namn det anrika Engelbrekts Gästgiveri.

OBS: Då vi saknar bilder inifrån just den här lägenheten, visar vi bilder från andra liknande lägenheter i AB-hems bestånd.

See this location on map

Other results in Norberg

Popular search terms