1 rums lägenhet i Malmö

Malmö, Värnhem - Nobelvägen
5 November
1/ Rooms
32/ m2
Move in date:as soon as possible
7 000 kr
Monthly net rent
5 November

Costs

Monthly rent
7000 kr

Features

Furnished

Description

Jag hyr ut min fina etta som ligger i det nybyggda området Norra Sorgenfri. Lägenheten är alldeles nybyggd och enkelt möblerad. Det finns i stort sett allt man kan tänkas behöva med diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaringsplats. Lägenheten har en fransk balkong som vätter mot den fina innergården och trots den stora närliggande vägen är det helt tyst både i lägenheten och på innergården. Man kan ställa cykeln på innergården eller i cykelförrådet i källaren. Lägenheten ligger på första våningen men hiss finns också.

Härifrån tar man sig enkelt och snabbt överallt. Närmast ligger Värnhem(under 5 minuter med cykel) eller Triangeln och Malmö Central(15-20 minuter med cykel). Utanför bostaden finns också en busshållplats där man kan ta bussen till alla ovannämnda ställena. En stor mataffär ligger också bara en minut bort.

Jag söker en väldigt ordningssam person då jag är väldigt mån om att behålla lägenhetens skick. Viktigt är att personen har god ekonomi utan betalningsanmärkningar. Rökning är inte tillåtet. Hyran är 7000kr inklusive värme, vatten, el och internet. Vid kontraktsskrivning betalas en deposition på 5000kr som återbetalas i fullo vid slutet av uthyrningen så länge lägenheten inte skadats. Det kan även finnas möjlighet till förlängning efter de 3 första månaderna.

See this location on map

Other results in Värnhem

Popular search terms