1.5 rums lägenhet i Karlstad

Karlstad, Gruvlyckan - Fagerängsgatan
10 December
1,5/ Rooms
20/ m2
Move in date:as soon as possible
4 500 kr
Monthly net rent
10 December

Costs

Monthly rent
4500 kr

Description

STUDENTLÄGENHET

Liten mysig lägenhet i lugnt bostadsområde i Karlstad. Vi hyr endast ut till dig som STUDERAR och som vill ha lugn och studiero. Du har ett par minuter till stadsbuss och 10 minuters promenad till mataffär. Du cyklar lätt till Karlstads centrum eller till Bergviks Köpcentrum på 10 minuter. Det finns fina grönområden i området och 200 meter till Klarälven med bad. I Våxnäs centrum, ca 15 min promenad bort, finns både ICA (hemkörning av mat) och Pekås, samt frisör, apotek och vårdcentral.

Lägenheten är omöblerad. I sovalkolven kan du ha som mest en 140 cm bred säng. Fullständigt utrustat kök med ny kyl och frys, samt spis med keramikhäll, fläkt och micro. Klinkergolv med golvvärme och klinker och kakel i badrum som är utrustad med toalett, tvättställ och dusch. Tvättmaskin får du tillgång till enligt överenskommelse. Du disponerar en egen uteplats med österläge, där du även kan veva ut en terassmarkis för varma dagar.

Vi väljer hyresgäst med omsorg då även vi bor i samma fastighet, även om lägenheten är i en fristående byggnad och du rår dig helt själv.

VI SER HELST ATT DU SKRIVER LITE OM DIG SJÄLV OCH VAD DU SKA STUDERA OCH HUR LÄNGE DU AVSER ATT HYRA LÄGENHETEN. VI KOMMER ENDAST HANTERA INTRESSENTER SOM KOMMER STUDERA PÅ HELTID.

I hyran ingår:

Wifi

Värme

El

Vatten - varmvatten

TV - Boxers basutbud

See this location on map

Other results in Gruvlyckan

Popular search terms