bostadsrätter Uddevalla kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uddevalla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Lite längre ned ses olika lediga bostadsrätter i Uddevalla kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande sida för lägenhetssökande. Du befinner dig på sidorna för våra annonser om fria bostadsrätter i Uddevalla kommun. Letar du efter något annat än bostadsrätter så är ett tips att bruka knappen Sök bostad ovan för att ställa in andra upplåtelseformer. Behöver du däremot ändra så att andra geografiska områden än Uddevalla visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp en inloggning hos oss. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett login här kan du också markera de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som har en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Uddevalla dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg