bostadsrätter Uddevalla kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uddevalla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ner är olika bostadsrätter i Uddevalla kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den mest användbara sidan för de som söker bostad. Du befinner dig på sidorna för annonser om lediga bostadsrätter i Uddevalla kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter så rekommenderar vi dig att gå in på menyn överst för att gå till andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att andra geografiska områden än Uddevalla visas så bör du utnyttja menyn på vänster sida.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi rekommenderar dig att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya annonser som matchar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Upprättar du ett inloggning hos oss kan du dessutom märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Uddevalla dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill publicera annonser. Utifrån vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg