bostadsrätter Trollhättans kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Trollhättan
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ner visas olika lediga bostadsrätter i Trollhättan kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande siten för bostadssökande. Du är nu på sidorna för våra annonser om fria bostadsrätter i Trollhättan kommun. Om du eftersöker något annat än bostadsrätter så är en god idé att trycka på knappen Sök bostad överst för att gå till andra upplåtelseformer. Vill du istället skifta så att något annat område än Trollhättan visas så bör du använda inställningarna till vänster.

Information om inloggning

Ett gott förslag är att lägga upp en inloggning på vår portal. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra bostadsformer. Skapar du ett konto hos oss kan du dessutom klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som har en uthyresbostad så fordras det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Trollhättan dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika sorters annonser vara passande. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg