bostadsrätter Trollhättans kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Trollhättan
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Nedanför ses olika utannonserade bostadsrätter i Trollhättan kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande portal för lägenhetssökande. Du har nu kommit till avdelningen för våra annonser om fria bostadsrätter i Trollhättan kommun. Letar du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att klicka på Sök bostad ovan för att ställa in andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att andra områden än Trollhättan visas så ber vi dig utnyttja menyn till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

En god idé är att registrera ett konto på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett inloggning på portalen kan du även märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot kontakta någon som utannonserar en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Trollhättan dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla lägga upp annonser. Avhängigt av dina behov kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip är det klokt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg