bostadsrätter Tjörns kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Tjörn
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till den här sidan!

Lite längre ned ses flera olika lediga bostadsrätter i Tjörn kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande portal för dig som söker bostad. Just nu är du på vår avdelning för våra annonser om bostadsrätter i Tjörn kommun. Söker du efter objekt som inte är bostadsrätter rekommenderar vi dig att klicka på menyraden överst för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att andra geografiska områden än Tjörn visas så ber vi dig använda knapparna på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa ett konto på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya annonser som passar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Upprättar du ett login på portalen kan du också markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Tjörn dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill publicera annonser. Avhängigt av din situation kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg