bostadsrätter Tjörns kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Tjörn
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Nedanför är flera olika lediga bostadsrätter i Tjörn kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har som mål att vara den mest användbara sidan för de som söker bostad. Här nere är vår avdelning för annonser om bostadsrätter i Tjörn kommun. Letar du efter något annat än bostadsrätter så är ett gott tips att gå in på Sök bostad överst för att leta upp andra upplåtelseformer. Vill du däremot byta så att andra områden än Tjörn visas så bör du utnyttja inställningarna på vänsterkanten.

Information om inloggning

Det är en god idé att registrera ett konto på BostadsPortal.se. Skapar du ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett konto hos oss kan du dessutom märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. För att tala med någon som utannonserar en uthyresbostad så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Tjörn dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån vad du har behov av kan flera olika sorters annonser vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg