bostadsrätter Tanums kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Tanum
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Här nedan ses olika utannonserade lediga bostadsrätter i Tanum kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande sida för lägenhetssökande. Du har nu kommit till vår avdelning för annonser om lediga bostadsrätter i Tanum kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att bruka menyraden längst upp för att leta upp andra upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att andra geografiska områden än Tanum visas så bör du utnyttja menyn på vänster sida.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Genom att skapa ett inloggning här kan du även markera de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så fordras det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Tanum dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg