bostadsrätter Stenungsunds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stenungsund
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Här nedan ses olika bostadsrätter i Stenungsund kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande portal för dig som söker bostad. Du har nu kommit till sidorna för annonser om lediga bostadsrätter i Stenungsund kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att gå in på knappen Sök bostad överst för att finna övriga upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att andra geografiska områden än Stenungsund visas så ber vi dig använda menyn på vänster sida.

Information om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att registrera ett login hos oss. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som skickas till dig när nya annonser som passar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett login på portalen kan du även märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som erbjuder en uthyresbostad så fordras det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Stenungsund dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på din situation kan flera olika kategorier av annonser vara passande. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg