bostadsrätter Skövde kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Skövde
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Här nedan finns olika utannonserade bostadsrätter i Skövde kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för de som söker lägenhet. Du är nu på vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Skövde kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter så är en god idé att utnyttja knapparna längst upp för att visa andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan byta så att något annat område än Skövde visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänsterkanten.

Information om inloggning

Ett gott förslag är att lägga upp ett login på vår sida. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto hos oss kan du även klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Skövde dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på dina behov kan flera olika annonskategorier vara lämpliga. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är via knappen Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg