bostadsrätter Skövde kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Skövde
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här nedan ses olika lediga bostadsrätter i Skövde kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande site för de som söker bostad. Just nu är du på vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Skövde kommun. Om du eftersöker andra objekt än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att använda menyraden längst upp för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att ett annat område än Skövde visas så ber vi dig använda menyn till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att registrera ett konto på vår sida. Genom att skapa ett konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som sänds till dig när nya bostäder som passar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Upprättar du ett inloggning här kan du dessutom märka de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som har en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Skövde dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika kategorier av annonser vara passande. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg