bostadsrätter Skara kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Skara
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Här nedan ses flera olika bostadsrätter i Skara kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande site för bostadssökande. Du befinner dig på vår avdelning för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Skara kommun. Om du eftersöker något annat än bostadsrätter så är en god idé att använda menyn Sök bostad ovan för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du istället byta så att andra geografiska områden än Skara visas så bör du använda menyn på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att fixa en inloggning hos oss. Upprättar du ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto här kan du också klicka i de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att komma i kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Skara dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla publicera annonser. Utifrån dina behov kan olika sorters annonser vara lämpliga. Är det dags för dig att försälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg