bostadsrätter Partille kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Partille
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Lite längre ned finns olika bostadsrätter i Partille kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande site för lägenhetssökande. Du är nu på vår avdelning för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Partille kommun. Om du eftersöker något utöver bostadsrätter så är ett tips att använda knapparna ovan för att finna övriga upplåtelseformer. Vill du däremot skifta så att något annat område än Partille visas så ber vi dig klicka på knapparna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera ett konto på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Upprättar du ett konto på portalen kan du dessutom märka de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på den här portalen i dels Partille dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla publicera annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan olika sorters annonser vara lämpliga. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg