bostadsrätter Partille kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Partille
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till denna sida!

Lite längre ned är olika lediga bostadsrätter i Partille kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande sidan för dig som söker bostad. Just nu är du på vår avdelning för annonser om lediga bostadsrätter i Partille kommun. Söker du efter något utöver bostadsrätter så är ett gott tips att utnyttja knappen Sök bostad överst för att ställa in andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan byta så att något annat område än Partille visas så bör du klicka på menyn på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att skapa ett konto hos oss. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett login här kan du dessutom klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som har en uthyresbostad så fordras det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Partille dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan olika sorters annonser vara passande. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg