bostadsrätter Öckerö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Öckerö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till denna sida!

Lite längre ner finns olika lediga bostadsrätter i Öckerö kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande site för lägenhetssökande. Här nere är vår avdelning för annonser om bostadsrätter i Öckerö kommun. Letar du efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att bruka menyn Sök bostad längst upp för att leta upp andra upplåtelseformer. Vill du istället byta så att andra områden än Öckerö visas så ber vi dig använda knapparna på vänsterkanten.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp ett konto på vår portal. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även andra bostadsformer. Upprättar du ett konto hos oss kan du dessutom markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att tala med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Öckerö dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika annonskategorier vara passande. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det klokt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg