bostadsrätter Öckerö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Öckerö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Lite längre ned är olika bostadsrätter i Öckerö kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för dig som söker bostad. Just nu är du på platsen för annonser om bostadsrätter i Öckerö kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att trycka på menyraden överst för att gå till andra upplåtelseformer. Behöver du istället byta så att något annat område än Öckerö visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att skapa en inloggning på BostadsPortal.se. Skapar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra bostadsformer. Skapar du ett konto hos oss kan du även klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället komma i kontakt med någon som har en hyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Öckerö dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Är det dags för dig att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg