bostadsrätter Mölndals kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Mölndal
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Lite längre ned finns utannonserade lediga bostadsrätter i Mölndal kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den mest användbara sidan för lägenhetssökande. Du är nu på vår avdelning för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Mölndal kommun. Söker du efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett gott tips att bruka knapparna ovan för att finna andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan skifta så att andra områden än Mölndal visas så bör du utnyttja menyn på vänsterkanten.

Om registrering och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp en inloggning på vår portal. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett inloggning på portalen kan du också markera de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så fordras det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Mölndal dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla skapa sina egna annonser. Utifrån din situation kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det klokt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg