bostadsrätter Mölndals kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Mölndal
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till den här sidan!

Här nedan visas olika bostadsrätter i Mölndal kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den mest användbara sidan för bostadssökande. Du har nu kommit till platsen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Mölndal kommun. Söker du efter något utöver bostadsrätter så rekommenderar vi dig att gå in på menyraden längst upp för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att något annat område än Mölndal visas så ber vi dig utnyttja inställningarna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

En god idé är att skapa en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som sänds till dig när nya bostäder som passar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Genom att skapa ett login på portalen kan du dessutom klicka i de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Mölndal dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill lägga upp annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara passande. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg