bostadsrätter Melleruds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Mellerud
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till den här sidan!

Lite längre ner ses olika lediga bostadsrätter i Mellerud kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande sida för lägenhetssökande. Du är nu på avdelningen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Mellerud kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter så är en god idé att använda menyraden längst upp för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att ett annat område än Mellerud visas så ber vi dig klicka på menyn till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp ett login på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto hos oss kan du även markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Vill du istället komma i kontakt med någon som har en uthyresbostad så fordras det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Mellerud dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg