bostadsrätter Mariestads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Mariestad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till den här sidan!

Nedanför finns olika lediga bostadsrätter i Mariestad kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande siten för dig som söker bostad. Du befinner dig på sidorna för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Mariestad kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter rekommenderar vi dig att gå in på menyn Sök bostad längst upp för att leta upp övriga upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att andra geografiska områden än Mariestad visas så bör du använda menyn till vänster.

Information om inloggning

Ett gott förslag är att skapa ett konto på vår sida. Genom att skapa ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som sänds till dig när nya bostäder som passar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett konto på portalen kan du också märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Mariestad dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på dina behov kan olika annonskategorier vara passande. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis är det klokt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg