bostadsrätter Lysekils kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lysekil
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Här nedan finns olika bostadsrätter i Lysekil kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för de som söker bostad. Just nu är du på platsen för annonser om lediga bostadsrätter i Lysekil kommun. Letar du efter andra objekt än bostadsrätter så är ett tips att utnyttja knappen Sök bostad längst upp för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan byta så att andra områden än Lysekil visas så bör du klicka på knapparna på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att registrera en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som skickas till dig när nya bostäder som passar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett konto här kan du dessutom markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som har en uthyresbostad så fordras det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Lysekil dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan olika kategorier av annonser vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt är det klokt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg