bostadsrätter Lidköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lidköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit hit!

Lite längre ned ses olika bostadsrätter i Lidköping kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande sidan för dig som söker bostad. Du befinner dig på sidorna för publicerade annonser om bostadsrätter i Lidköping kommun. Letar du efter något annat än bostadsrätter så är en god idé att trycka på menyn längst upp för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att andra geografiska områden än Lidköping visas så ber vi dig använda inställningarna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att skapa ett login hos oss. Skapar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-postmeddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett login på portalen kan du också markera de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Lidköping dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika kategorier av annonser vara lämpliga. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg