bostadsrätter Lerums kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lerum
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ned finns olika lediga bostadsrätter i Lerum kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande sidan för lägenhetssökande. Just nu är du på avdelningen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Lerum kommun. Letar du efter något utöver bostadsrätter så är ett tips att bruka knapparna ovan för att leta upp övriga upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att något annat område än Lerum visas så bör du klicka på menyn på vänster sida.

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att skapa ett login på BostadsPortal.se. Skapar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som passar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett inloggning på portalen kan du också märka de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att tala med någon som utannonserar en uthyresbostad så fordras det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Lerum dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg