bostadsrätter Lerums kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lerum
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ner finns flera olika bostadsrätter i Lerum kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den mest användbara sidan för bostadssökande. Du befinner dig på platsen för annonser om bostadsrätter i Lerum kommun. Letar du efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett gott tips att bruka knappen Sök bostad längst upp för att leta upp övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att ett annat område än Lerum visas så ber vi dig utnyttja menyn till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa ett konto på vår portal. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Registrerar du ett login på BostadsPortal.se kan du även klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att kontakta någon som har en uthyresbostad så fordras det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Lerum dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika annonskategorier vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg