bostadsrätter Kungälvs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kungälv
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Nedanför ses olika lediga bostadsrätter i Kungälv kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande site för lägenhetssökande. Du har nu kommit till vår avdelning för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Kungälv kommun. Är du på jakt efter andra objekt än bostadsrätter så är ett gott tips att klicka på menyn Sök bostad längst upp för att visa övriga upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att något annat område än Kungälv visas så ber vi dig utnyttja menyn till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp en inloggning hos oss. Skapar du ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett inloggning hos oss kan du också klicka i de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Kungälv dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill lägga upp annonser. Utifrån vad du har behov av kan olika sorters annonser vara passande. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du ordnar med en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg