bostadsrätter Kungälvs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kungälv
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Nedanför finns flera olika lediga bostadsrätter i Kungälv kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande siten för de som söker bostad. Du befinner dig på vår avdelning för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Kungälv kommun. Letar du efter andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att utnyttja Sök bostad överst för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att ett annat område än Kungälv visas så ber vi dig använda menyn på vänsterkanten.

Om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att registrera en inloggning på BostadsPortal.se. Skapar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya lägenheter som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto här kan du dessutom markera de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Kungälv dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån dina behov kan flera olika annonskategorier vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg